donadog 21 Napisano April 3, 2020 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,cale kupio pre neki dan ovaj el. skuter. 1.8kW, 60km autonomija, top speed 45kmh. Zanimljiva igracka, ali prespora. Zanima me ako ga neko jos ima i da li se razume u to kako se kod njega skida limiter :D. Msm, pod garancijom je, pa verovatno ne bi cackao to, al me cisto zanima dal moze da izvuce neki 60-70kmh iz njega, bilo bi idealno. Ocigledno je limitiran je ni nizbrdo nece preko 50kmh. Skuter je inace standardne velicine, izgleda kao i svaki 50cc skuter, mora da se registruje i vozi se na AM dozvolu. 150 000 din nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 4, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj poznanik ima nesto slicno takodje je joj pod garancijom i nije cackao jos nista oko motora ali je brlikom raspitivanja negde saznao da kod njih nije moguce izvuci vecu brzinu bez nekih ozbiljnijih prepravki nemoj me drzati za rec ne znam koliko je to zaista tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jesi li našao rešenje za deblokadu, obično postoji određena sekvenca kojom se skidaju ograničenja (kombinacija pritiskanja gasa/kočnice i startovanja motora), ali 50-ak km/h konstantne brzine je otprilike norma za tu snagu motora. Nedavno sam vozikao Super Soco CUx, sa motorom od 1600W. Iz mesta te ispali do 60 km/h vrlo brzo, ali posle manje od 10 sekundi kreće da spušta brzinu na oko 50 km/h i neće preko toga do narednog zaustavljanja, iako držiš gas zavrnutim do kraja sve vreme. Mislim da je to zaštita od pregrevanja motora i instalacije, jer se pojedine komponente baš dobro zagreju kod naglog ubrzavanja i konstantnog maksimalnog gasa. Npr. kabl koji se povezuje na bateriju i koji je popriličnog poprečnog preseka bude baš fino vrućkast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja2222 0 Napisano Septembar 19, 2022 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaže šta je problem kod tih skutera,samo je odjednom podivljao u toku vožnje i nije mogao da se zaustavi dok se nije ugasio na ključ a kad sam ponovo upalio izgubio je gas,ima svu struju u fulu al kad se dodaje gas uopšte ne reaguje? Promenio Septembar 19, 2022 član Nemanja2222 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...