maki1999 0 Napisano April 2, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,Motorašii!! Ovako imam jedno pitanje tacnije problem.Pri voznji u malim ovrtajima u prvoj i drugoj brzini cuje se pucanje u zadnjem delu motora. Mislio sam da je lanac otegao al nije bilo u tome problem. Kad je pod vecim obrtajima nema nikakvog pucanja.I pri voznji u dvoje se cuje jos vise. Hvala unapred,budite zdravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano April 2, 2020 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da nema lufta u zadnjem tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki1999 0 Napisano April 2, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probacu,posto zbog trenutne situacije majstor nije dostupan a ja dosta neiskusan u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 2, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да није ланац превише стегнут?Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano April 2, 2020 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće pojedina karika na lancu da zariba, pa se čuje kao lupanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki1999 0 Napisano April 2, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je lanac,danas sam bas video malo rdje na njemu,verovatno je za menjanje al motor ima 20000km. Al inace se cuje dosta,zato sam se zabrinuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano April 2, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom ti je stanju roler lanca?Ima li ga uopste,ako ga ima,da li je mnogo je potrosen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano April 2, 2020 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bice da ti je lanac u porblemu tj karike na istom... zaribale, glave pa krlja kad lanac naidje na zadnji lancanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano April 3, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno crno dete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki1999 0 Napisano April 3, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno,cekam onda majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...