acim 765 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bigccracing.com/content/item.asp?item=69 Kome je nije dovoljna fabrička snaga B-Kinga, neka pazari ovu varijaciju od 260 konja, a ako mu je i to malo, imaju i verziju od 450 konja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hayabusu sam kasnije video, pa sam smatrao da ne zaslužuje da ide iza B-Kinga, a i šta smeta? Obaj B-King je u stvari custom, nije samo ugrađen punjač, a ona Hayabusa je sirova snaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan kapiram...kadabih hteo tj. mogao ovo da provozam.....prvo bih morao:1.da se ugojim bar 40 kg 2.preko jakne da stavim pancir. 3.da se vezem necim za motor i to u cvor.4. da satavim smrt lepak na dlanove. zakljucak......zato ga nikad necu ni voziti...... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan prekucano iz novog broja ''motomagazina'' Svi smo bili zaprepasceni kada smo prvi put videliB-KING u svom koncept idanju monstruoznim agregatom i turbo punjacem.Od ove ideje se u seriskoj proizvodnji odustalo i kao takavzavidne rezultateu prodaji sirom sveta.Ali firmi Big CC,koja se bavi tuningom agregata i komponenti,vise se svidelo prvobitno izdanje,pa je zatonedavno prectavila svoju verziju ovog modela.Na na izvorni agregat B-Kinga montiran je turbo punjac koji pomocu 6bari pritiska izvlaci od 250 do 260 ks,a ukoliko zelite vise,montiranjem veci injektora ovaj B-King moze da isporuci citavih 450ks.Ako posedujete nekih 4000 funti u dzepu i dobro zivotno osiguranje,raspitajte se o ovom motociklu u firmi Big CC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje kako to ide kad se naturpija, neka baci pogled na ovaj snimak. Nije bas B-king, ali je ocerupana hayabusa, pa je dosta slicno. Meni je ubedljivo najjaci momenat "top speed: Enough...". ;D (snimak je u topicu za video clipove) http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11656.new#new I jedno pitanje imam, za sta sluzi ona druga cev, manja, kod izduva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje kako to ide kad se naturpija, neka baci pogled na ovaj snimak. Nije bas B-king, ali je ocerupana hayabusa, pa je dosta slicno. Meni je ubedljivo najjaci momenat "top speed: Enough...". ;D (snimak je u topicu za video clipove) http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11656.new#new I jedno pitanje imam, za sta sluzi ona druga cev, manja, kod izduva? Kad turbo punjac postize pritisak, otvara se "waste gate", i onda auspuhni gasovi izlaze iz male cev. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje kako to ide kad se naturpija, neka baci pogled na ovaj snimak. Nije bas B-king, ali je ocerupana hayabusa, pa je dosta slicno. Meni je ubedljivo najjaci momenat "top speed: Enough...". ;D (snimak je u topicu za video clipove) http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11656.new#new I jedno pitanje imam, za sta sluzi ona druga cev, manja, kod izduva? Kad turbo punjac postize pritisak, otvara se "waste gate", i onda auspuhni gasovi izlaze iz male cev. Ček, kad postigne zeljeni pritisak on onda pusti deo izduvnih gasova kroz malu cev da ne bi stvaralo veci pritisak? Tako sam shvatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje kako to ide kad se naturpija, neka baci pogled na ovaj snimak. Nije bas B-king, ali je ocerupana hayabusa, pa je dosta slicno. Meni je ubedljivo najjaci momenat "top speed: Enough...". ;D (snimak je u topicu za video clipove) http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11656.new#new I jedno pitanje imam, za sta sluzi ona druga cev, manja, kod izduva? Kad turbo punjac postize pritisak, otvara se "waste gate", i onda auspuhni gasovi izlaze iz male cev. Ček, kad postigne zeljeni pritisak on onda pusti deo izduvnih gasova kroz malu cev da ne bi stvaralo veci pritisak? Tako sam shvatio. Jeste. dobro si shvatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da nema taj ventil bilo bi BUUUM ;D Zbog njega turbo mašine imaju onaj piskav zvuk kad menjaš brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan B KINGA sam video uzivo pre par dana, i moram vam reci da je to jedan jaaaaakoooo ruzan motor, cak ruzniji od onoga BMWa sto je svaba kupio... Bukvalno je odvratan, onaj rezervoar, auspusi, nakarada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...