Djokic 958 Napisano Septembar 2, 2008 Ol' dirty bastard, 611 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi meni lepo cucala uz Yamahicu ta jakna.Mi das?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 2, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna otisla clanu sa nickom Djokic (posalji mi broj na PP da se dogovorimo) ! Ostale jos naocare . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 2, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da odu josh i naocare . . . Ljudi...pa dzabe su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 2, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze okulari meni? Vec odavno planiram da uzmem nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za svaku pohvalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 2, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci naocare otisle clanu sa nickom quasaar (posalji mi mob na PM pa da se dogovorimo oko preuzimanja) . To je sve sto sam imao od viska opreme.... Svima koji su se javili zelim srecu u nosenju istih. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko kacigu za klince viska ili da mu je klinac prerasao. Cera krenula u predskolsko pa je tata redovno vozi motorom (dok ne zahladni)!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Polovna mezeler 100/90-16 sa mog gpz nije bas neka ali je bolja od mnogih koje sam video da se voze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi odgovarala ta guma za VFa, moja je na platnu odavno... Mozes li da je nekako posaljes postom, ja bih platio postarinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 12, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Nista od ove gume. Imam ja jednu pa ako nekom treba nek se javi ! Dimenzije su 170/90/'15 ODPRILIKE Solidna je moze da vozi bar jednu sezonu. Mislim da je od intrudera 1500. Kontakt. Tel. 064/988-9048 Marko Vel. Plana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast dobri ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...