doctore 331 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam danas Tosinim bunarom i negde blizu Adamovog servisa vidim zaboden TDM u srebrnog VW pasata, mislim da B7. Vozaca motora nema, predpostavka da ga je odvela hitna, motor pod gepekom pasata... Nadam se da je sve ok sa vozacem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da je vozac ok :-\ mene je pre par minuta pozvao RoadGunner da proveri da nisam mozda ja omastio hvala ti brate sto brines! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 331 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da je vozac ok :-\ mene je pre par minuta pozvao RoadGunner da proveri da nisam mozda ja omastio hvala ti brate sto brines! Nema na cemu, dobro je da nisi ti a ne valja sto je motorista sigurno:( Ovde bre kao da je poceo rat, vise ni sa kolima te ne postuju a sa motorom si kao kamikaza.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Samo se nadam da je sa motoristom sve u redu.Nisam izlazio dva dana na net i sad kad otvorih forum sve neke lose vesti.Sav sam se najezio od raznoraznih budala koji pijani voze i ne postuje prvenstvo prolaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zna li iko, ko je bio, sta se dogodilo...? Koje boje TDM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 331 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li iko, ko je bio, sta se dogodilo...? Koje boje TDM? Danas vidim u novinama, mislim da je Politika, da je vozac prevezen na ortopedsku kliniku na Banjici. Nije mi bas jasno kako tamo, jer urgentni i kada mu ne dezura ortopedija prima politraume poput saobracajki. Pasat je bio srebrni karavan, a TDM koliko sam video tamnija neka varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zna li iko, ko je bio, sta se dogodilo...? Koje boje TDM? Danas vidim u novinama, mislim da je Politika, da je vozac prevezen na ortopedsku kliniku na Banjici. Nije mi bas jasno kako tamo, jer urgentni i kada mu ne dezura ortopedija prima politraume poput saobracajki. Pasat je bio srebrni karavan, a TDM koliko sam video tamnija neka varijanta. na urgentnom te prime i konstatuju da si za ortopediju pa te posalju na banjicu jer i oni tamo dezuraju (tako da ako sumnjas samo na prelim i sve ostalo je u redu nemoj gubiti vreme odlaskom u urgentni) znam iz licnog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 331 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan na urgentnom te prime i konstatuju da si za ortopediju pa te posalju na banjicu jer i oni tamo dezuraju (tako da ako sumnjas samo na prelim i sve ostalo je u redu nemoj gubiti vreme odlaskom u urgentni) znam iz licnog iskustva Urgentni centar je zamisljen kao multidisciplinarna ustanova i donji deo i jeste prevashodno napravljen za prijem politrauma jer postoje sve specijalnosti na jednom mestu. Sumnja na prelom se potvrdjuje snimkom ali pored toga postoji mogucnost da imas i povrede unutrasnjih organa. Ko je video znace o cemu pricam, ali posle saobracajke kojom te doveze hitna stizes u ambulantu reanimacije gde se skupljaju po pozivu sve specijalnosti a pacijent se na krevetu vozi na snimanja. U tome je velika razlika u odnosu na ostale bolnice koje rade samo jednu granu medicine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek ne znamo ko je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je vojni osiguranik ako su ga direktno prevezli na VMA. I ja sam tako kad sam izlomio ruku direkno tamo u urgentni, pa su mi stavili 5kg gipsa, tamo bas ne stede Valjda je ok cim nema nekih losih vesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...