Miki_954 78 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ko svira, neki raspored i sl.. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub Inđija organizuje sedmi po redu MOTO FESTIVAL. MOTO FESTIVAL INĐIJA 2008 će biti održan 20, 21, i 22. juna u Inđiji... MOTO FESTIVAL U Indjiji se otvara 20.06 u 12 h Rock svirke pocinju od 17 h I traju do 03 h Gale Kerber & Najda(Smak)pocinju koncert od 22h Go-Go igracice… 21.06. Rucak u 13h Bajkerske igre od 15-17 h Prijave motora za izbor najlepseg preradjenog motora do 17h Nagrada 100eura Defile od 17h-18h sa picem u centru grada Proglasenje najlepseg motora u 19 h Rock svirke od 19h-03h Koncert Divlje Jagode u 22h Go-Go igracice…I jos mnogo toga 22.06. 09h defile do Maradika (10km) na sremacki dorucak sa picem 12 h zatvaranje festivala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da ce svirati Prorok????? Jel moze neko da potvrdi ili demantuje,pozz vidimo se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj plakat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da ce svirati Prorok????? Jel moze neko da potvrdi ili demantuje,pozz vidimo se.... Svirace Prorok i josh jedna grupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U zadnji cas otvorih temu.. Jel neko ide u Indjiju? Tamo uvek bude extra, bar meni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se tačno održava skup? Pitam zbog smeštaja, kako bih eventualno pronašao smeštaj u blizini. Pronašao sam nekoliko privatnih smeštaja, kažu u blizini autobuske stanice, novosadski put, 5 minuta od centra, Banstol. Šta od toga najviše odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 18, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pazi,ako se kao po obicaju odrzava na prostoru iza bazena,onda gledaj smestaj blize njemu..autobuska je sa druge strane centra ka Pazovi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.hotelgrand-indjija.com/lokacija.htm pogledaj ovo ovo je na centru samo proveri cene neznam kakve ti odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan http://www.hotelgrand-indjija.com/lokacija.htm pogledaj ovo ovo je na centru samo proveri cene neznam kakve ti odgovaraju Jedini ok hotel u Indjiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte privatni smeštaj sa dvorištem ili garažom, kakav hotel ;D Pa da ne spavam cele noći misleći šta mi se dešava sa motorom na ulici? :-[ Evo ovde sam pronašao nešto. Koja je lokacija najbliža? http://indjija-tourism.com/code/navigate.php?Id=29 Znate li još koji smeštaj u blizini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim sigurno,to mi je i blizu i inace tamo bude dobro uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Dajte privatni smeštaj sa dvorištem ili garažom, kakav hotel ;D Pa da ne spavam cele noći misleći šta mi se dešava sa motorom na ulici? :-[ Evo ovde sam pronašao nešto. Koja je lokacija najbliža? http://indjija-tourism.com/code/navigate.php?Id=29 Znate li još koji smeštaj u blizini? 2. je najbliza, ali u sustini Indjija je malo mesto tako da gde god budes bio blizu si. Skup je kod bazena na mapi, kod broja 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Tajming, i spisak bendova: Petak 20. jun 12h doček motorista 19h koncerti: STORM BRINGERS MISTY LAST STATION BAND GALE KERBER I NAJDA SMAK REJEST Subota 21. jun 15.30h bajkerske igre 17h defile gradom 18h bajkerske igre 19h izbor najlepšeg motora 20h koncerti: GOOD FATHERS INSTRUMENTAL GLAS ERUPCIJA DIVLJE JAGODE PROROCI Nedelja 22. jun 9.30h defile do Maradika 12h zatvaranje Moto festivala Cena ulaznice iznosi 200,00 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je kod bazena na mapi, kod broja 2. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da sutra stizem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da sutra stizem Ja prekosutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu biti tamo vec sutra, sto zbog posla sto zbog...eto, zato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu biti tamo vec sutra, sto zbog posla sto zbog...eto, zato Ako se budes zadrzavao sutra pusti sms pa da popijemo pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Moguc dolazak sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tamo u subotu posle 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim i ja ali nesto kasnije oko sest sedam sati jer idem prvo u kikindu na susret pa odande dolazim tu vidimose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sutra,ko vidi MK ROAD KINGS na ledjima,nek vice na pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Jun 20, 2008 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze i Road Kings Slovenija ali bez mene, vidimo se kot ERE, ako ideš u Užice Puno pozdrava Mokl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dolazak ipak sutra... vidimo se tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...