Janjke 42 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan odakle si?to ti je ogromna pijaca u novom sadu(od motora do konjskog mesa)svega imas!i nalepnica aj sutra cu ti poslati od jednog broj!moze? Pored Panceva sam ali bih trebao ici za NS ovih dana.... A ja pomislio nalepnice od nekog najlona....reko sta je sad to ...nek ide u qrc... Vazi sefe pusti mi broj cim nadjes vremena... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Sutra oko podne cu vam dati brojeve! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...