Simun 0 Napisano Mart 15, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Maslovare Motocikl: Suzuki rmz450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Novi sam na forumu imam problem sa Suzuki rmz450 2011g. Ovako motor sam oprao prije 15 dana i ostavio sad kada sam ga upalio ponekad se ugasi u leru a kada mu malo dam gas trokira kao ono kada je pun gas puca i baca vatru na auspuh nekad kao da procepi nesto motor cupa i samo u voznji zatrokira i ugasi se ja ga upalim i opet ide zna li iko sta bi moglo biti i da li se ikome tako desavalo. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ga prao puškom pod visokim pritiskom moguće da ti ušla voda u neku elektroniku pa zeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simun 0 Napisano Mart 16, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Maslovare Motocikl: Suzuki rmz450 Prijavi odgovor kao problematičan Прао сам га вапом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 17, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kontakt sprej. Prodji, ocisti i isprskaj sprej u bukvalno svaku buksnu i dzek koji nadjes na motoru. Takodje prekontrolisi kapu na svecici, to ti je ono gumeno/metalno u obliku slova L sto ide sa bobine ka svecici i nabija se na svecicu. Ona se mozda svukla sa kabla i imas prekide varnice na svecici. Takodje zameni svecicu sa novom koja je bas za tvoj model, imas u servisnom uputstvu oznaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simun 0 Napisano Mart 17, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Maslovare Motocikl: Suzuki rmz450 Prijavi odgovor kao problematičan Покушаћу све то углавном кад сам оставио мотор остао је исправан Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...