ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Nimmin je napisao:Strugar u ovoj varijanti ipak neće imati posao (ipak smo u temi "Sam svoj majstor") Osim ako nisi sam svoj majstor strugar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6806 Napisano April 5, 2020 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Nemam živaca da sačekam da ovo čudo prođe da bih odneo na plastifikaciju pa sam danas ofarbao. Ovako sad izgleda: 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano April 9, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično izgleda! Malo sam ljubomoran, onaj moj izgleda smiješno u poređenju sa tvojim. P.S. Ofarbaj i dizalicu, nema smisla ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...