MrBig 114 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima Silver Wing-a 400/600 u dobrom stanju, ponudite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5725 Napisano Mart 14, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1768 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Honda Silver Wing 400 - Prodajem - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Posto sam resio da ovu fotelju zamenim trvdjim sedistem i ogroman prtljazni prostor za manjak istog, meni draga Honda Silver Wing ide na prodaju. Godiste je 2008 (ima lambda sondu sto je bito zbog potrosnje goriva jer stariji modeli do 2007 god. je nemaju) , kubikaza 400cc, konjskih snaga 38. Mop... Honda Silver Wing 400Ja moj jos ne prodajem, ali evo ti pogledaj Banetov mislim da je trenutno najbolja ponuda za takav motor.....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...