MMMMM 0 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM GLAVU HONDE 250 IZ 80.GOD ILI CELU MAŠINU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://cgi.ebay.de/Zylinderkopf-Ventilfedern-fuer-Honda-CB-250-N-Bj-80_W0QQitemZ180253386755QQihZ008QQcategoryZ88511QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem honda 1980 xl 250 1 cil cb 250 n 2 cil ako je u pitanju cb 250, onda može da se nadje i u srbiji, za xl nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMMMM 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan U PITANJU JE HONDA KOJOJ NA CILINDRU PIŠE 248 CCM, IMA JEDAN CILINDAR, BROJ SE NE VIDI (NA MESTU GDE MISLIM DA TREBA DA BUDE VIDLJIVO JE OŠTEĆENJE - KAO OGREBOTINA) , NA PREDNJEM TOČKU IMA DISK KOČNICU, PORED POLUGE MENJAČA IMA OZNAKE ZA 5 BRZINA , A GODIŠTE JE ODOKATIVNO - IZGLEDA STARA PREKO 30 GODINA. ZA MENE JE IZAZOV VRATITI JE U FUNKCIJU. INAČE, KAO NOVAJLIJA NA OVOM FORUMU IZNENAĐEN SAM (PRIJATNO) BRZINOM ODGOVORA I ZAHVALAN SAM NA TOME. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 190 Napisano Jun 18, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA XL200R, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan U PITANJU JE HONDA KOJOJ NA CILINDRU PIŠE 248 CCM, IMA JEDAN CILINDAR, BROJ SE NE VIDI (NA MESTU GDE MISLIM DA TREBA DA BUDE VIDLJIVO JE OŠTEĆENJE - KAO OGREBOTINA) , NA PREDNJEM TOČKU IMA DISK KOČNICU, PORED POLUGE MENJAČA IMA OZNAKE ZA 5 BRZINA , A GODIŠTE JE ODOKATIVNO - IZGLEDA STARA PREKO 30 GODINA. ZA MENE JE IZAZOV VRATITI JE U FUNKCIJU. INAČE, KAO NOVAJLIJA NA OVOM FORUMU IZNENAĐEN SAM (PRIJATNO) BRZINOM ODGOVORA I ZAHVALAN SAM NA TOME. Види код овог у Немачку... Мада баш и немаш неке конкретне податке о машини, модел, а успут се и ДЕРЕШ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde okači sliku, ionako imamo Brkin moto kviz, pa da gadjamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMMMM 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde gađajte ako uspem da zakačim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMMMM 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako da izvedem da slike budu manje? nadam se da ovi što zaključavaju neće ovo neznanje da mi uzmu za zlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su ti slike, nemoj da kačiš manje, a oko mašine imaš dosta da poradiš, bogami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan uh...jel ovo sve sto imas od delova ili imas i istatak...bice dosta posla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMMMM 0 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako sredim ovu ili nađem drugu glavu, sledeći problem će biti pogon bregaste, jer mi nema ni lanca ni lančanika na bregastoj ( usput - samo pretpostavljam da se bregasta tako pokreće), nema vijaka koji stežu glavu ... sa time i novim dihtungom glave motor će upaliti nadam se, a sve ostalo je šminka i uglavnom je kompletno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti siguran da je ovo od 250 ccm?Izvini sto postavljam takvo pitanje ali i ja kuci imam takvu masinu ali u malo boljem stanju i spremnu za generalku!Nista joj nije falilo samo nije htela da se kresne!Tebi ovo na kurblu ili?Moja je 125 identicna,pise li kod tebe kubikaza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ovo je CB 125 ili nešto slično, isti je agregat i na xl 125 a godište je oko 1979 1980. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato i ja kazem to!Nisam siguran ali mnogo podseca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMMMM 0 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti siguran da je ovo od 250 ccm?Izvini sto postavljam takvo pitanje ali i ja kuci imam takvu masinu ali u malo boljem stanju i spremnu za generalku!Nista joj nije falilo samo nije htela da se kresne!Tebi ovo na kurblu ili?Moja je 125 identicna,pise li kod tebe kubikaza? tako kažu, a tako i piše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan E to je vec prava stvar!Sory na off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMMMM 0 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan [table][tr][td] Jesi li ti siguran da je ovo od 250 ccm?Izvini sto postavljam takvo pitanje ali i ja kuci imam takvu masinu ali u malo boljem stanju i spremnu za generalku!Nista joj nije falilo samo nije htela da se kresne!Tebi ovo na kurblu ili?Moja je 125 identicna,pise li kod tebe kubikaza? da li je moguće da im je razlika jedino u kubikaži a da se ostali delovi poklapaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan [table][tr][td] Jesi li ti siguran da je ovo od 250 ccm?Izvini sto postavljam takvo pitanje ali i ja kuci imam takvu masinu ali u malo boljem stanju i spremnu za generalku!Nista joj nije falilo samo nije htela da se kresne!Tebi ovo na kurblu ili?Moja je 125 identicna,pise li kod tebe kubikaza? da li je moguće da im je razlika jedino u kubikaži a da se ostali delovi poklapaju ? Mislim da se ne poklapaju ali vredi proveriti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan To je HONDA CB 250RS iz 1980 godine!Mozes li naci broj rama pa da se vidi za koju zemlju je radjena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je isti agregat kao na xl250 1980, pa možda i nadjemo nešto po gardu i unutrašnjosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Isti je agregat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMMMM 0 Napisano Jun 26, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan nigde ne nađoh "manuale" ni za xl 250 ni za cb 250 rs, čak ni za xl 125 ili cb 125. zna li ko šta pokreće bregastu. gde se u srbiji mogu kupiti delovi kao što su lanac, lančanik ( ako se tako pokreće bregasta) , duhtung glave ... ne bih se upustio u troškove sređivanja glave ( pošto ljudi sa ovog foruma kažu da može da se sredi) dok ne nađem delove sa kojima ću moći da kresnem motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lanac ti zavisi od zupčanika na radilici, lančanik bregaste se može takodje napraviti a manual ću valjda naći u arhivi.......valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Prosaraj malo po ovom sajtu http://www.cmsnl.com/honda-cb250rs-a-1980-belgium_model16354/partslist/ a potrudicu se da pronadjem i user Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMMMM 0 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan to care. ovo je pravi. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sluzimo narodu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...