Peki 1215 Napisano Jun 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavili su mi se neki sitni risevi na rezervoaru od korišćenja tank torbe. Jel ima neko predlog šta koristiti od sredstava za poliranje farbe u ovom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je Peki,nema mu pomoci. Kod mene je magnet nahvatao neku finu metalnu piljevinu u garazi i izmasakrirao mi rezervoar. Narucio sam koznu presvlaku za rezervoar i time resavam problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2202 Napisano Jun 15, 2008 Skuteras, 3726 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Klasika. Vodena 1500 ili 2000 pa farekla G3, pa G10 i glancaj dok ne postane kao ogledalo. Moze i 3M umesto farekle. Ja najvise koristim fareklu zato sto su na vodenoj bazi, lakse mi nekako za rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 16, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam na neukosti, ali šta je farekla G3/G10 :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam na neukosti, ali šta je farekla G3/G10 :-[ jedna od kvalitetnijih polir pasta,zuta boca.... vidim nitko ne spominje glinu? dali se moze s njom izvuci ako je sitni ris? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2202 Napisano Jun 16, 2008 Skuteras, 3726 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nikad nisam probao. Ovom gore navedenom metodom sam pre neki dan ispolirao dva vetrobrana i jedan vizir od neke stare kacige i ispalo je vrhunski dobro. Kola kada poliram isto tako radim. Druge metode nisam probao, ali mislim da i nema potrebe. Samo se treba naourazati strpljenjem i zivcima, podesiti masinu da se vrti do 1700 u minuti i polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima da se nađe ta farekla G3/G10 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2202 Napisano Jun 16, 2008 Skuteras, 3726 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom u svim farbarsko lakirerskim radnjama. U bg-u sigurno ehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan U svim bolje snabdevenim farbarama. I moj savet je nikako sa smirglom (papirom) 1500, pregrubo je, korisiti papir 2000 za duboke riseve, a ako mozes negde da nadjes kupi sundjer 2000 i 4000, pa posle sve ga toga G3 (gusta pasta), pa G10 (tecna) za fino poliranje i viskok sjaj, ja posle 10-ke koristim crveni Sonax, on izvlaci ne normalan sjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 16, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan U svim bolje snabdevenim farbarama. I moj savet je nikako sa smirglom (papirom) 1500, pregrubo je, korisiti papir 2000 za duboke riseve, a ako mozes negde da nadjes kupi sundjer 2000 i 4000, pa posle sve ga toga G3 (gusta pasta), pa G10 (tecna) za fino poliranje i viskok sjaj, ja posle 10-ke koristim crveni Sonax, on izvlaci ne normalan sjaj. Majko moja dok nakupujem sva ta čuda moći ću i tank da ofarbam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2202 Napisano Jun 16, 2008 Skuteras, 3726 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to sev skupo. Ovde kod nas moze da se kupi na meru bilo koja pasta. Sve ukupno kosta oko 400din, jedino sto su sundjeri za masinu malo skuplji. Sto se zavrsnog dela tice, ja koristim neku 3M namenjenu za zastitu i visok sjaj, a moze i opet farekla black top (za rucno poliranje) ili gold top (za masinsko) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan U svim bolje snabdevenim farbarama. I moj savet je nikako sa smirglom (papirom) 1500, pregrubo je, korisiti papir 2000 za duboke riseve, a ako mozes negde da nadjes kupi sundjer 2000 i 4000, pa posle sve ga toga G3 (gusta pasta), pa G10 (tecna) za fino poliranje i viskok sjaj, ja posle 10-ke koristim crveni Sonax, on izvlaci ne normalan sjaj. Majko moja dok nakupujem sva ta čuda moći ću i tank da ofarbam... Zato sledeci put zalepis providnu foliju na tank i resen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan @Nucleus Ako ti nije problem, mozes li malo detaljnije da ovo objasnis? Koja folija, gde kupiti, kako je lepiti na tank s'obzirom da je ovalan...? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan @Nucleus Ako ti nije problem, mozes li malo detaljnije da ovo objasnis? Koja folija, gde kupiti, kako je lepiti na tank s'obzirom da je ovalan...? Pozdrav Moj prijatelj radi reklame i izmedju ostalog cesto koristi razno razne folije pa sam se ja kod njega grebao kada mi je trebalo, ne znam tacno gde ih on nabavlja ali znam da je negde u bg, veleprodaja je u pitanju.. Znam da mogu da se poruce u louis-u. Folija trpi savijanja (bar ova koju sam ja koristio) u dve ravni, ne verujem da bi iz jednog komada mogla da se zalepi na ovalni rezervar (pogotovo ne neko vece parce), najjednostavnije je iseci nekoliko komada (u oblicima koji ti trebaju) i izlepiti na mesta naleganja tank torbe. Link za louis: http://www.louis.de/_30264ff8bb755504b5f105fe1cf3eb096a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=10026131&anzeige=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...