zemunac72 1454 Napisano Januar 4, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 3.1.2022. at 10:26, doktor je napisao: @zemunac72 Verujem da je Španija odlična, ali nemoj Tursku da doživljavaš kao utešnu nagradu, naprotiv. Nećeš se pokajati! Nema razloga da Spaniju odbacim zbog utesne Turske. Naprotiv,cini mi se zanimljivije od Spanije i skupe Francuske obale. Mada,zelim da obidjem azurnu obalu,San Trope,da provezem tunel u Monte Karlu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6190 Napisano Januar 5, 2022 Drug član, 4193 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pođi na istok i zaboravit ćeš zapad.Gesendet von iPad mit Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2021 Napisano Januar 18, 2022 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.1.2022. at 21:37, el classico je napisao: Pođi na istok i zaboravit ćeš zapad. Gesendet von iPad mit Tapatalk Saglasan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 20, 2022 Teoreticar, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu dilemu, Da li ima smisla zanositi se da se vozi od Bga do Antalije pocetkom marta? Znam da je mart varljiv ali moze biti lep! Kratak dan, hladna jutra i veceri… Treba da sam poslovno u Antaliji ceo mart pa bi bilo lepo iskoristiti ako se sklopi lepo vreme! do Istanbula i imam neku viziju puta! ali do Antalije… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4972 Napisano Januar 21, 2022 Ne silazi, 5592 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Strale said: Imam jednu dilemu, Da li ima smisla zanositi se da se vozi od Bga do Antalije pocetkom marta? Znam da je mart varljiv ali moze biti lep! Kratak dan, hladna jutra i veceri… Treba da sam poslovno u Antaliji ceo mart pa bi bilo lepo iskoristiti ako se sklopi lepo vreme! do Istanbula i imam neku viziju puta! ali do Antalije… Pre neku godinu smo otišli krajem marta na Siciliju i što se tiče vremena prošli smo odlično. Mislim da ako uspeš da uloviš 2 vezana dana lepog vremena da dobaciš do Turske, dalje bi sve trebalo da bude Ok. Do Istanbula bi u suštini išao autoputem jer bi svako skretanje značajno produžavalo potrebno vreme, a dalje do Antalije možeš da šaraš kako želiš. Da sam na tvom mestu, ne bi propustio ovu priliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 21, 2022 Teoreticar, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja mislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 21, 2022 Teoreticar, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, doktor said: Pre neku godinu smo otišli krajem marta na Siciliju i što se tiče vremena prošli smo odlično. Mislim da ako uspeš da uloviš 2 vezana dana lepog vremena da dobaciš do Turske, dalje bi sve trebalo da bude Ok. Do Istanbula bi u suštini išao autoputem jer bi svako skretanje značajno produžavalo potrebno vreme, a dalje do Antalije možeš da šaraš kako želiš. Da sam na tvom mestu, ne bi propustio ovu priliku. Do Istanbula je to resenje! Ali nisam siguran koja je istiaciju u njihovom kopnu na putu do Antalije? Vremenske prilike u nekim gradovima trenutno su bas ledene hladnije nego kod nas! U svakom slucaju hvala na ovom putopisu i recima podrske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4972 Napisano Januar 21, 2022 Ne silazi, 5592 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Strale Možeš u odlasku da ideš uz more, sigurno će biti toplo, tada je u CG na moru 15+ stepeni. Posle povratak kroz unutrašnjost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 302 Napisano Januar 22, 2022 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je sjajan. Veci deo ovoga sam vec prosao i video ali: pri zadnjem odlasku u Antaliju i obilasku Efesa, Pammukala i ostalog nisam imao vremena za Kapadokiju pa se nadam da cu to ove godine u junu to ispraviti. Turska je meka za nasu sortu zbog jeftinog goriva, hrane i smestaja a o dobrodoslici ljudi suvusno je pricati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...