Laki TC 14 Napisano Maj 25, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan najverovatnije æu prodati hondu i uzeti transalpa jako mi se sviða ne znam šta da radim ne mogu da se iskuliram...komentari??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mislis ti motora da promenis do kraja sezone? :roll: Mada ako mislis da je to prava stvar zasto da ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 25, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu nikako da se smirim na jednom motoru izgleda da sam takva osoba nemam pojma jednostavno se zasitim posle mesec dana i onda bi menjao za drugi to mi je ok dok god ne gubim ništa na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ako imas vremena za te kombinacije mada ne znam, treba napraviti promenu ali ne tako cesto. Jednom kad se, ne daj boze, budes zajebao i zarobio sa nekim krsem bice ti u glavi samo da prodas to i da kupis neki dobar motor i vise da ga ne menjas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 25, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam veæ imao krš znaš i sam ali nisam preboleo enduro pa to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 26, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam veæ imao krš znaš i sam ali nisam preboleo enduro pa to ti je Podrzzavam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 26, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sto sad rece neko , problem kod brzog menjanja prevoza , ukoliko su polovni je sto treba otvoriti cetvore oci i uzimati sto novije inace, uletece jedan krs koji ce uistiti celu finansijsku konstrukciju i zarobiti te mesecima. Ja sam slican i ako vozim isti auto cak duzze od 2 meseca pocinje da me boli zeludac ako ga ne zamenim za nessto novo. Ovo, na svu sreccu malo popussta sa godinama osim ako ne odlucis da tako zaradjujesh lovu...... Prossle godine sam paralelno sa motorom imao Yamahin skuter kao lutka, posle 2 meseca nisam hteo da ga vise pogledam, samo da se neko pojavi i da ga iskessira xexe, sto se hvala bogu i desilo. Samo menjaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 26, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba se vezivati za motor, cak naprotiv... Promenis motor kad god ti osetis potrebu za time, samo kod polovnjaka moras dobro da pazis da se ne zarobis nekim krsem, opet :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 26, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kad se menjaju motori uglavnom se menjaju polovni jer se na novima bas mnogo gubi u samom startu a da ne pricam na godisnjem nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 26, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kad se menjaju motori uglavnom se menjaju polovni jer se na novima bas mnogo gubi u samom startu a da ne pricam na godisnjem nivou. Eeee sad si me usro...do koske!!! :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 26, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sad si me usro...do koske!!! :jecaj: Ma jok, dok on (k6) gubi vrednos' milina ti u dupe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 28, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan sada mi komša inaèe serviser i dugogodišnji bajker kaže da hondine endure i nisu nešto da imaju problema sa kvaèilom i td. kaže yamaha xt 600 ili suzuki dr 650 su ekstra šta vi kažete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 28, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze da prica ko sta hoce ali HONDA je NONDA :!: :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 587 Napisano Maj 28, 2006 Drug član, 1355 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan sada mi komša inaèe serviser i dugogodišnji bajker kaže da hondine endure i nisu nešto da imaju problema sa kvaèilom i td. kaže yamaha xt 600 ili suzuki dr 650 su ekstra šta vi kažete... Ja kažem da promjeniš servisera jer prièa svašta. Osim toga, stvar se ne može nikad generalizirati, svatko ima boljih i manje_boljih modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 28, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa jel neko zna nešto konkretnije o transalpu da znam da li da uzimam inaèe ovaj što sam pikirao je u fabrièkom stanju 88 godište i baš mi se svideo sada sam ga i na susretu video i ne spavam noæima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 587 Napisano Maj 28, 2006 Drug član, 1355 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pa jel neko zna nešto konkretnije o transalpu da znam da li da uzimam inaèe ovaj što sam pikirao je u fabrièkom stanju 88 godište i baš mi se svideo sada sam ga i na susretu video i ne spavam noæima Gledaj, Transalp je odlièan motor po_defaultu, s nužnom naznakom da kupovina 18 godina starog motora je uvijek rizik bez obzira koliko bio na dobrom glasu, ako sam nisi dovoljno struèan naði nekoga tko jest i dobro prouèite motor kako bi platio_realnu_cijenu ili nekupio_loš primjerak. Ako æeš se voziti po asfaltu i ponekad po dobrom makadamu, Transalp je odlièan izbor, za neka teža drndanja po lošim vanasfaltnim putevima nije najbolji izbor. Motor je udoban, ima solidno zaštitu od vjetra, smooth engine, ne vibrira... U svakom sluèaj, ja kada bi kupovao enduro tih godišta, gledao bih svakako i Transalp, no zasigurno ne bi gledao DR 600/650 ( još nisam vidio nijedan koji je prešao više od 50000 km da nije bilo problema, imala ga je masa friendova i svi su bili tak_tak, kvarovi mjenjaèa, glave i bregaste, sto sranja ). XT 600 je uvijek solidan izbor ako je dobro oèuvan, no malo je slab, po meni. KLR 650 da ako je solidan, 600 A model ni u snu... XL Honde su isto solidne, iako treba biti dosta oprezan...Sve ti govorim o modelima starijim od cca. 1992 godišta.. Npr, Suzuki DR 650 model 1996 i noviji je odlièan, dok je njegov prethodnik do godine 1995 vjerovatno najlošiji uradak u svojoj klasi... Treba znati dosta informacija, nije sve crno_bijelo... Ja vozim endurce ( igrom sluèaja Yamahe ) od 1991 naovamo i poprilièno sam dobro informiran, a našarafio sam se po endurcima poprilièno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 28, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan a ne znam ni sam, ja sam ga zagledao nije bacao dim, mirno je radio, vidi se da nikad nije padano sa njega, mislim ozbiljnije padano, dobro je oèuvan bio e sad da li mi se isplati da prodam motor koji je u top stanju zbog hira koji se zove vraæanje staroj ljubavi ne znam zato i zapitkujem toliko što se tièe motora nemam mnogo iskustva ali znam da namirišem krš iz liènog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...