Jump to content

Moto Zajednica

Od katalizatora do topa

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Honda vfr 750

Zna li neko gde mogu da uradimtaj nastavak.Kupio sam top ali mi fali cev izmedju njega i katalizatora,plus sto je na katalizatoru sesir sa konusom i selna preko.Jos kad bi taj radio prohron bilo bi extra!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

pogledaj po halo oglasima ko pravi prohromske auspuhe . ako ne vidi ko na stovaristima prodaje prohromske cevi pa kupi parce i idi kod bilo koga ko pravi auspuhe on ti to moze da odradi

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

pa to ti moze zavrsiti neko ko radi auspuhe...ili kupi prohrom tankozidnu cev pa odnesi kod njih da ti saviju...

Ovo nije izvodljivo da uradim sam.Nije problem ni cev ni apaerat za varenje,cak imam i prohronsku žicu,nego je probmem taj šešir na katalizatoru to bi nekako trebalo nabudziti da bude na konus i da dihtuje jer se tu ne vari nego ih steze šelna,a iymedju tih konusa ili šešira kako se većzovu ide neki žičani dihtug.On bi mogao da se zameni drugim koji odgovara ili izbaci ali ta šelna što steže ima rupe na katalizatoru i mora da bude baš kako treba.

To mi je problem.

Ovi u Dragonu sigurno to mogu da mi urade ali ko da ide na drugi kraj džave,valjda ima nešto bliže?

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

cikun iz Topole :)

mislim da ti imas obican srednji lonac, a ne katalizator, to moze i da leti sve napolje, ima da se cuje do OO

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

druze to kao zica se zove azbestni prsten,i ima da se nadje nov u prodavnicama auto delova,bitno je da se pogleda koji je unutrasnji precnik jer po njemu se kupuje drugi....e sad onaj prosireni deo na cevi se zove konus i njega ima kod ovih sto rade auspuhe pa oni menjaju tamo gde je osteceno....gleda se po spoljnom precniku konusa neki standard je recimo 69,  76 i slicno

pogledaj po halo oglasima ko pravi prohromske auspuhe . ako ne vidi ko na stovaristima prodaje prohromske cevi pa kupi parce i idi kod bilo koga ko pravi auspuhe on ti to moze da odradi

Kad sam ovo pisao i mislio sam sam o konusnom spoju  ( ako ne vidi ko na stovaristima prodaje prohromske cevi pa kupi parce i idi kod bilo koga ko pravi auspuhe on ti to moze da odradi ) , oni ljudi imaju prese sa alatima na kojima prave konuse ,mozeti se desiti da treba malo da sacekas da rade seriju sa konusnim spojem  ( mada sigurno imaju defektnih komada koji mogu da se preprave )

Pretpostavio sam da nije katalizator jer je prazan al reko ko zna.Moze sve napolje ali se plasim da ne bude mnogo bucan posto sam kupio kratkog Akrapa.Pokusacu kod lokalnih majstora i ako nesto uradim eto slika u "sam svoj majstor".Vec sam se tamo iskitio!?

Inace ja sam Cikun iz Topole,Oplenacke Topole a zovem se Dejan i vozim VFR-a i za moj ukus je mnogo tih inace ostale performanse mi odgovaraju.

Pozdrav svima posebno bajkerima koji su posetili S.Palanku.Bio sam nije lose.

• Drug član, 1261 postova

Pretpostavio sam da nije katalizator jer je prazan al reko ko zna.Moze sve napolje ali se plasim da ne bude mnogo bucan posto sam kupio kratkog Akrapa.Pokusacu kod lokalnih majstora i ako nesto uradim eto slika u "sam svoj majstor".Vec sam se tamo iskitio!?

Inace ja sam Cikun iz Topole,Oplenacke Topole a zovem se Dejan i vozim VFR-a i za moj ukus je mnogo tih inace ostale performanse mi odgovaraju.

Pozdrav svima posebno bajkerima koji su posetili S.Palanku.Bio sam nije lose.

Nemože da bude previše bugan, nikada ;D ;D

Katalizator ima u sebi neku opeku kad se kupi motor , ali kad ga nasi majstori dograbe onda je izvade pa onda imas praznu posudu i motor koji ide mnogo bolje  ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja