Gost Napisano Mart 6, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan -Ok jasno je da se aftermarket pogotovo otvoreni bolje cuje - Takodje jasno je sta su aftermarket izduvni kod 2T i kod 4T motora - Znamo i za novi zakon i da se sa aftermarket izduvima mogu imati eventualne poteskoce pri registrovanju motocikla - Isto tako znamo da se neki kinezi i slicni ne mogu porediti sa original akrapovicem i drugim izduvnim sistemima Ono sto mene interesuje je sledece: Da li sa otvorenim izduvima 4T masina moze da ima posledice pri radu (jako bitno po mom misljenju)? Mnogi pricaju da nema sanse da moze dok su mi mnogi majstori rekli da itekako moze ( nestabilan ler gas, problem sa smesom, problem sa izduvnim ventilima, potrosnja itd). Koje je vase misljenje kod 4T motocikala? Da li ili ne? Zvuk mi je bitan. Al prolaz na tehnickom i pre svega sama tehnicka ispravnost u radu agregata i celog njegovog sklopa jos mi je bitnija. Fabricki ili aftermarket, da ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 7, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan tehnicki je najmanji problem uzmem db kiler od kolege koliko para toliko muzike uvek bilo ko je u mogucnosti samo original akrapovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 7, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ti pomognem bila je slicna tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...