Dragan996 0 Napisano Mart 6, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me neki naked motor do 500cc i vase misljenje o bandit-u i hondi hornet? Ako ima neko na prodaju slobodno saljite slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 6, 2020 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Šaraj malo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Mart 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB 500 Suzuki GS 500E Kawasaki ER-5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Mart 6, 2020 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam se pitao, sta yamahi nije bilo zanimljivo u tom segmentu pa se nije takmicila sa ostalom trojkom tada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Mart 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imali su XJ 600 koji sa svojih tromih 60 ks upada u tu klasu, iako ma 4 cilindra i 600ccm. Isto tako godinama na evropskom tržištu niko nije parirao Kawasakijevom ZZR250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Mart 6, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan bot profil? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se uvede članarina. Hoćeš da troluješ? Plati kartu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan996 0 Napisano Mart 7, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam po oglasima nesto ih slabo ima kod nas u srbiji ima horneti ali su od 600 kubika pa navise. Pocetnik sam pa nebi nesto prejako a i trazim nesto do 35 kw za a2 kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dragane derane, ja sam moju Hondu tražio punih godinu dana. Može da se nadje, ima dosta motora koji nisu na polovnim automobilima i kp, već na drugim oglasnicima. Halo oglasi, razne moto grupe na fejsu, forumi.... A za modele si vec dobio odgovor a koji je bas za tebe znaces tek kada sednes na njega i kada probas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan996 0 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako da pronadjem te grupe na fejsu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kucas u pretragu moto oprema; motori; prodaja i slično. Kad se priključis u jednu dve grupe počeće sam fejs da ti predlaže grupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan996 0 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...