KNELE 14 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih. Jedina mana sto su malo deblje na vrhovima, pa je malo ali samo malo teze saltati brzine. Znaci samo malo je teze prebacivati nogu i to samo kad se naglo i brzo prebacuju brzine. Inace su skroz ok. Ipak su to polu duboke. Nisu obicne patike. E ovo za patike je tacno,imam ih od pocetka sezone i ja se malo borim sa tim prebacivanjem noge gore dole po menjacu inace su O.K.Ali ima jedan model koji je nesto dublji ali cini mi se da je patika na prstima dosta tanja i mislim da bi lepo resilo taj problem a cena im je slicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozis motor star dve godine,a kupujes trecerazrednu opremu...cccc..... Ajde mi reci sta je tu trecerazredno? Osim kombinezona i cirade. Sve je to dosta kvalitetno. Trebao sam da napisem vece cene, pa bi ispao frajer. npr. jakna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare što je čovek platio neka traje i godinu dana i šta ga briga. Uopšte ne mora da znači da je jakna loša, već sam napisao i ja a i drugi momci, Louis ove godine ima vanredna sniženja na svoj opremi koja nosi oznake njihovog jubileja, 70 godina postojanja. Imaju čak i kožnu opremu po smešnim cenama. Sad, možda to nije koža od kengura, ali je ipak koža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka roba ima svoje kupce i cenu, pa ako neko misli da je nešto sranje zato što malo košta neka misli tako, ali nema potrebe da se vodi diskusija oko toga da li je jakna od 40 jura trećerazredna ili ne, i slično. U Louisu ima jakni od 20 do 1500 eura, tako da ko voli neka izvoli. Ja lično smatram da su im cene ok, ima za svakog po nešto, a svako od nas najbolje zna da li mu nešto odgovara ili ne. Ja se slažem da za male pare ne možeš dobiti neki extra kvalitet, ali ako služi svrsi makar neko vreme smatram da nije propala investicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze niko nije rekao da nema dobre i kvalitetne robe u louisu ja samo kazem da je ta jakna samo za izlaske, uzeo je istu takvu moj drugar niti protektora niti k... znaci za fenseraj da ali za motor nikako samo komentarisem nemam nameru da se raspravljam, ako nekom odgovara neka vozi motor i i u kisnom kombinezonu (na golo telo) nemam nista protiv :o a samo sam odgovorio na kawino pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jakna je za +30 C i vise. Jakna je extra za te pare. Dosta kvalitetna, a i veoma lepa. Nije to jakna za putovanja, ali za po gradu i krace ture, idealna. Ja sam kupio kod Rode original Yamahinu sa svim protektorima i zimskom postavom. Ova Luisova jakna mi se jako svidja, jer mozes da je nosis i u izlazak. A inace imam 3 jakne za razne namene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 15, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Izlazio bi u toj jakni? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Louis ima dobre stvari i neke se mogu koristiti za izlazak pogotovu na terenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nenade,na osnovu tvog pitanja,pomislice ljudi da si snob... shta fali jakni??? Mozda to shto nije 300 evra??? Uostalom,shta se ti brinesh u chemu ce on da izlazi,njegov je zivot,njegov izbor... Jakna ima svoje kvalitete i da,lepo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Izlazio bi u toj jakni? :o Druze, za preko dana, kad je malo prohladno ili vetar, jakna je idealna. Da si je drzao u ruci, ne bi me to ni pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan KAWA druže nemoj više da naručuješ tu jeftinu robu , ubi nas diskusija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izlazio bi u toj jakni? :o Druze, za preko dana, kad je malo prohladno ili vetar, jakna je idealna. Da si je drzao u ruci, ne bi me to ni pitao. Ja i gospođa se pre par nedelja odvezli do Golupca i nazad na +30, i uhvatila nas kiša kod Smedereva u povratku...i nemamo zamerke na njih. Ima zilion boljih/lepših/skupljih/kojekakvih jakni od ovih trećerazrednih al mi smo hteli baš njih p.s. u zdravlju da se voziš sa novom opremom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 15, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nenade,na osnovu tvog pitanja,pomislice ljudi da si snob... shta fali jakni??? Mozda to shto nije 300 evra??? Uostalom,shta se ti brinesh u chemu ce on da izlazi,njegov je zivot,njegov izbor... Jakna ima svoje kvalitete i da,lepo izgleda... Baby, nisam snob i svakome želim da kupi što bolju i kvalitetniju stvar (nebitno da li je oprema za motor ili bilo šta drugo) za što manje para. Kad je KAWA pomenuo izlazak, računao sam večernji izlazak, a sportska jakna sa narandžastim rukavima mi baš i ne upada u tu priču... Nema nikakve veze sa tim gde je i za koliko je kupljena I da, zaboravih da dodam... U zdravlje sve to da nosiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pa i uvece da odem na pice u njoj, pa je opet ok. Mozda nije za neke vikend varijante, ali za ostalo sto da ne. U Sabcu na moto susretu sam oko 1-2 otisao u neku diskoteku, naravno moto jakna, kaciga u ruci, pa su mi sve ribe prilazile ;D Zna Pit sta sam radio ;D Ne patim ja bas od toga ko ce sta reci sta sam obukao. Moto garderobu jako volim, a u katalogu ima bolje robe od pola likova sto nose kineske krpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 15, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nek' nosi ko šta voli... Da ne offtopicujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pa i uvece da odem na pice u njoj, pa je opet ok. Mozda nije za neke vikend varijante, ali za ostalo sto da ne. U Sabcu na moto susretu sam oko 1-2 otisao u neku diskoteku, naravno moto jakna, kaciga u ruci, pa su mi sve ribe prilazile ;D Cekaj...kad idemo u izlazak? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nek' nosi ko šta voli... Da ne offtopicujemo slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ispade louis=neckerman!! Naravno, nek' nosi ko šta voli... Da ne offtopicujemo slazem se i ja se slazem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan naravno moto jakna, kaciga u ruci, pa su mi sve ribe prilazile Kaciga!!! Znaci tu gresim... :D (sorry za off!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan naravno moto jakna, kaciga u ruci, pa su mi sve ribe prilazile Kaciga!!! Znaci tu gresim... :D (sorry za off!) U moto jakni moze svako da dodje, pa i da nije motorom, ali kad imas kacigu u ruci to znaci i da si motorom dosao Mali savet: Moto jakna, kaciga u ruci i dobra zvaka ;D Iskustvo je cudo Maki druze, moram se jedan dan sad provozati do tebe da vidim argelu i da razmenimo koji savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Kawo, bitno je da si TI zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izlazio bi u toj jakni? :o Pa nije valjda samo odelo i kosulja za izlaske, mislim ne ide u ambasadu kod direktora vec u opustanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 16, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ah... Baš ste me napali! Ja lično ne izlazim uveče u sportskoj opremi, nisam mislio na dnevno opuštanje! Van toga ponavljam, neka svako nosi šta mu se sviđa, nisam ni rekao da je jakna ružna. Po mom mišljenju nije za večernji izlazak, imam pravo valjda da mislim svojom glavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 16, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A vidim ja da je ovde u pitanju NS klan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...