Motorcyclist 16853 Napisano Mart 6, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan I Tomos je vise od motocikla. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Nightrider Z je napisao: Po tome, za ljubitelja Harleya se ne moze reci i da je ljubitelj motocikala. Jok. Samo hoću da kažem da su mnogo manje opterećeni nekim stvarima u odnosu na nas. Kad si video vozača Harlija u full opremi? Sve se svodi na nošu na glavi, kožni prsluk i sunčane naočare. I naravno rock'n'roll.... Zato uvek i voze u grupi: da mogu da skupljaju delove jedni od drugih. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan A čekaj to što ne nose opremu bi trebalo da im bude plus ili šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 6, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Nightrider Z said: Po tome, za ljubitelja Harleya se ne moze reci i da je ljubitelj motocikala. I te kako su ljubitelji motocikala. Kada platiš nešto 15000usd, pa to nešto trese, štuca, ne ide, ne koči i ne giba, pa dodaš još 5000 da ne trese toliko, i da bude malo lepše, a pritom si inferioran na 2 točka po svim zakonima fizike, ti si PRAVI ljubitelj motocikala jer ti ništa drugo nije važno. A ne neko da 3500 za Hayabusu da bi išao preko 300km/h.... Mislim stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, stryker_026 je napisao: A čekaj to što ne nose opremu bi trebalo da im bude plus ili šta Ne. Ne vredi.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, WoodyRider said: Jok. Samo hoću da kažem da su mnogo manje opterećeni nekim stvarima u odnosu na nas. Pa bas taj sto vozi kantu zato sto ima nalepnicu na rezervoaru je opterecen. Nije opterecen onaj koji voli da ima funkcionalan motor. 10 minutes ago, Dexterr said: A ne neko da 3500 za Hayabusu da bi išao preko 300km/h.... Mislim stvarno Ko uopste prica o hajabusi i 300km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 6, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni Harli ima neki svoj zaseban trip to je ne samo motor nego i nacin na koji razmisljas,nacin zivota,Kalifornija ,viski i r'n'r.....hm otkud ja to znam kad zivim u Srbiji?Pa iz filmova naravno...to je poenta indirektno su nam usadili neke vrednosti jedne zapadne zemlje pa mi znamo sta je prasnjavi bajker sa maramom oko cela koji jase Harlija po pustinji Amerike...Ako nekog zanima moje misljenje skupa igracka....osim sto ne vredi toliko dosadan je i inferioran u odnosu na Japansku masinerijuPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U decembru 2019 sam bio u Americi, u Milvokiju (i još kojekuda). I u decembru sam viđao motore na putu - pogađate Harlije. Bio sam u par Harli šopova, prodavnica gdje se pored motora prodaje i garderoba i svašta nešto u Harli fazonu. Kupci koje sam tamo sretao uopšte nisu fensi bogatuni nego "radnička klasa". To su likovi koji voze taj motor u Americi gotovo čitave godine. Mislim da ga takvi likovi i čine posebnim a ne vikend bajkeri pozeri i oni što prolaze krizu srednjih godina. Ja Ameriku i Amerikance baš nešto i ne volim ali im skidam kapu za patriotizam i za to što vole svoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 6, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti volis Svabe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 6, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidis kako to ide, tako i njemu Nikad se nisam lozio, vecina modela je ruzno u pm, ogibljenje sranje itd... Precenjeno do jaja. O koznoj rokerici u njihovom salonu koja je 100k necu ni da pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Mart 7, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, WoodyRider said: Ko je ljubitelj rock'n'roll-a, zna da je Harley ikona. Više od motocikla. Prave i istinske ljubitelje Harlija ne zanima ni potrošnja, ni ulje dal curi, ni ogibljenje ni konjske snage, ni koji kurac. To je Nirvana, ili padanje u sevdah, što bi rekli bosanci! I ne zanima ih da je to motor za do ili od kafića, total nepraktičan za putovanja i vožnje po krivudavim cestama (zbog dugog međuosovinskog raspona, a i neudobnog zavaljenog položaja sjedenja - još gore ako su papučice izbačene ka naprijed). Samo za pokazivanje, ne za vozanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 7, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, FFBikerSar je napisao: I ne zanima ih da je to motor za do ili od kafića, total nepraktičan za putovanja i vožnje po krivudavim cestama (zbog dugog međuosovinskog raspona, a i neudobnog zavaljenog položaja sjedenja - još gore ako su papučice izbačene ka naprijed). Samo za pokazivanje, ne za vozanje Uopšte ih to ne zanima. A i na Route 66 je uglavnom ravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17025 Napisano Mart 7, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan HD nije samo motor nego mnogo više od toga (gledano pre svega iz ugla Amerikanaca). Tadicija, istorija, sloboda, buntovništvo ("žal za mladost"), .... tako da je puko razmšljanje o njegovim performansama, izgledu, upotrebnoj vrednosti, ... totalno bez veze. Taj motor jednostavno neki vole takav jeste i boli ih "uvo" šta drugi o tome misle. Ne smeta im ni težina, ni mala snaga, ni loše performanse, ni vibracije, ni ulje ispod motora. Uzeli jednostavno zato što im to nešto znači i što vole. A ne treba ipak zaboraviti da HD (kakav god da je) postoji već dosta duže od jednog veka. Ja ne volim takav motor, ali ga cenim, kao i one koji ga vole. imao sam prilike da sa jednim Electra Glide provezem oko 80 km bo Beču i iznenadila me i njegova pokretljivost i lakoća manevrisanja i lepo ubrzanje (u odnosu na ono što sam očekivao). Imam i par drugara koji ih voze i uopšte nisu ni "Fensi" ni nadrkani tipovi nego jednostavno vole takav tip motora (i HD) i tu nema ništa loše. Nije dobro kada neki ljudi u proceni bilo čega kreću isključivo od onih parametara koji njima nešto znače, a da pri tome ne razmišljaju da ti njihovi parametri nekima ništa ne znače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15835 Napisano Mart 7, 2020 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam ni posedovao ni vozio HD, ali mi je jasno da ima svoje obožavaoce i to ostrašćene. Verovatno ima vrlina na koje ljudi daju tolike novce. A sad, da li je precenjen? Možda, ali kao čisto USA proizvod ne može biti jeftin. Američki i tajlandski radni sat ne koštaju isto. Verovatno su tom pribegli da budu konkurentni sa cenom na svetskom tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Mart 7, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Sve to stoji ali onda bi trebali da tu cenu opravdaju dobrim performansama kod nas u Beogradu jedam moj poznanik je kupio nov harli model fat bob po ceni od 24000e sad ove sezone ću videti kakvi su mu utisci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 7, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i japanski radni sat verujem da je skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17025 Napisano Mart 7, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, stryker_026 je napisao: Sve to stoji ali onda bi trebali da tu cenu opravdaju dobrim performansama kod nas u Beogradu jedam moj poznanik je kupio nov harli model fat bob po ceni od 24000e sad ove sezone ću videti kakvi su mu utisci Očigledno ne možeš da shvatiš da onima koji kupuju HD performanse ne znače ništa i da oni pri odabiru motora imaju potpuno druge prioritete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Mart 7, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na postojanost mašine da bude bez čestih kvarova i udoban ne na snagu i brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 7, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo i mi takve likove koji su sad u izumiranju - GOLF 2 obozavaoci! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15835 Napisano Mart 7, 2020 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Motorcyclist je napisao: Pa i japanski radni sat verujem da je skup. Još kako, ali imaju fabrike po svetu. Bar Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Mart 7, 2020 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Due said: Još kako, ali imaju fabrike po svetu. Bar Honda. Honda da, u Spaniji valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Mart 7, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam neko ko obožava taj tip motora ali me harli iz ne znam kog razloga nikad nije privlačio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17025 Napisano Mart 7, 2020 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, stryker_026 je napisao: Ja sam neko ko obožava taj tip motora ali me harli iz ne znam kog razloga nikad nije privlačio Pa upravo je HD "izmislio" i "uveo" taj tip motora, drugi ga (mnogo kasnije) prihvatili, kopirali, unapredili, ali je ipak HD začetnik i ta titula mu ostaje za uvek. Promenio Mart 7, 2020 član zika56 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...