Pseudonim 144 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Šta vaše iskustvo kaže, koji motori su se pokazali kao dobra osnova za preradu u SuperMoto i zašto? Npr. XT, KLX, KLR, TT, Dominator, DR, itd. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 12, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan najjeftinije ti je da kupis supermoto a i najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 12, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan najjeftinije ti je da kupis supermoto a i najbolje Upravo to, dok ga fino preradis potrosices ko za novi. P.S. Jedino sto mi dobro izgleda kada je preradjeno je Yamah TTR, kao lutka je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ttr,tt,klx po meni mogu dosta dobro da se prerade evo ti slidze moje prerade a evo i link kako je tekla prerada http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17564.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan TTr je lepo sredjen samo imam malo averziju prema kurbli - nisam probao. Ova diskusija na forumu o kurbli je obeshrabrujuca. Evo jednog linka KLX SM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan moj rukom mozes upaliti na kurblu ja nikad takvih problema nisam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan hahaha ovi grci su NENORMALNI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Šta vaše iskustvo kaže, koji motori su se pokazali kao dobra osnova za preradu u SuperMoto i zašto? Npr. XT, KLX, KLR, TT, Dominator, DR, itd. Pozdrav. KLX, KLR, Dominator su preteski...po meni nisu za supermoto..i stari DR...noviji (od '97-me) moze da prodje...od tih koje si nabrojao, najbolji TT (najlaksi, ergonomija, ogibljenje)...mada treba da se preradi i ogibljenje da bi to bilo to...sve u svemu, dosta je posla samo namestiti tockove i kocnice, a kamoli se igrati sa ogibljenjem...po meni se to ne isplati, sem ako ne nadjes neke ekstra jeftine tockove i kocnice, i dodjes do povoljnog motora... Trenutno se na forumu prodaju 2 jamahe XT, obe jako povoljne u svom cenovnom rangu...obe mogu da pruze dosta zabave i radosti svom vlasniku...po meni je mnogo bolje kupiti tako nesto nego vrsiti preradu...da ne pominjem jednu ultra-giga-mega ocuvanu i prelepu Gileru Nordwest Supermoto ;D... Sve u svemu, za supermoto motor sa sto sportskijim (tvrdjim) ogibljenjem, po mogucstvu sa sto vise parametara podesavanja, sto laksi (znaci ne krmace od 170+ kila, i pozeljno da je ergonomija takva da mozes da sedis blize upravljacu...eto...posle ti treba dosta para, vremena, volje i ponesto znanja da bi uradio preradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Da samo pojasnim, ne interesujemo SuperMoto da bi se bavio tim sportom ili slicno. Posle Africe od 237kg + ja i supruga 150kg + GIvi 52L pun i preko njega sator i vrece i sve ostalo 30/40kg + tank torba 10 kg itd, itd = skoro 450 kg. 170 kg za motor vise mi uopste ne zvuci puno, 70kg lakši od Africe. Treba da bude ipak koliko toliko ugodan za po neki put. Izgled SM i naravno snage nikad dosta, to je ono sto me interesuje. Vidim dosta njih je KLX sredilo i kazu da je dobar sa snagom u praksi, LC4 je extra, ali €vrovii treba da se namnoze prvo. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan da bi sredio klx-a kao onog sa snimka treba ti brdo para,ako mislis da je to jeftino prevario si se videces samo felne koliko ce te izaci ako ih budes uopste nasao ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan da bi sredio klx-a kao onog sa snimka treba ti brdo para,ako mislis da je to jeftino prevario si se videces samo felne koliko ce te izaci ako ih budes uopste nasao ovde. Excel felne.... "Eeee, to ce malo da te booliii!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja ti toplo preoprucio gileru nordwest 600 ima 48-53 ks ,max brzina 170km/h, 140kg,ima snage na pretek potrosnja je negde oko 5 l, upside viljuska ,dupli diskovi napred i cetvoroklipna klesta koja na samu pomisao dizu motor na prednji tocak ,a i nije toliko skupa.ja je trenutno imam skoro sam je kupio presao sam sa njom negde oko 2000km i za sad sam prezadovoljan.a ima jednu takvu prodaje shesti u savrsenom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan ja ti toplo preoprucio gileru nordwest 600 ima 48-53 ks ,max brzina 170km/h, 140kg,ima snage na pretek potrosnja je negde oko 5 l, upside viljuska ,dupli diskovi napred i cetvoroklipna klesta koja na samu pomisao dizu motor na prednji tocak ,a i nije toliko skupa.ja je trenutno imam skoro sam je kupio presao sam sa njom negde oko 2000km i za sad sam prezadovoljan.a ima jednu takvu prodaje shesti u savrsenom stanju. E imas pice za reklamu ako se vidimo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa video sam priliku da pomognem na obe strane da ti prodas motor i da covek kupi kvalitetan i dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma...slabo se ljudi javljaju...mene je motor izasao preko 3100, nisam presao ni 200km, motor je u savrsenom stanju, dajem ga za 2500e, i niko se ne interesuje......cak ni da pita...znaci nije cena u pitanju... ??? Ako jeste, niko da kaze: "imam toliko i toliko, jel' moze?"... Covece, samo se prodaju grbavci i pokoji skuter jeftiniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Covece, samo se prodaju grbavci i pokoji skuter jeftiniji... Uh, moramo malo u off, ali moram da kazem da sam ja mog grbavca JEDVA prodao i to za smijesne pare :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan HONDA XR 650 R ko hoce bas opak SM za ulicu i da traje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan najveci problem sto ljudi neznaju sta je to supermoto,nije im jasno!svi misle da je to enduro sa "sportskim" gumama a nemaju pojma kako to nabija adrenalin (pogotovo sa kracim prenosom) i da to nema veze sa enduro motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato su tu oni koji znaju da pouce nas koji ne znamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Jun 14, 2008 Andragog, 4983 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Skini Zenu,oklope,tank torbu,sipaj 6 litara benzina,Ispusti litar antifriza,odlozi Top kacu,=AFRICA SUPER HARD MOTO pa da vidimo ko te stigne !!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 14, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma...slabo se ljudi javljaju...mene je motor izasao preko 3100, nisam presao ni 200km, motor je u savrsenom stanju, dajem ga za 2500e, i niko se ne interesuje......cak ni da pita...znaci nije cena u pitanju... ??? Ako jeste, niko da kaze: "imam toliko i toliko, jel' moze?"... Covece, samo se prodaju grbavci i pokoji skuter jeftiniji... Da nemam pajsera od burazera, i caleta koji mi ne da nista iznad 125 ccm, veruj mi dotrcao bi do tebe i kupio bi ga ODMAH! Izvinite za off... ;) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...