maxi69 3 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nema nikog iz Motomamut Kikinda da pokrene ovu temu pa cu ja. Da li dolazite "Moto Mamut" vas poziva na skup Održavaće se od 20. do 22. Juna 2008. godine na prostoru veštačkog jezera "Plava Banja", a organizator je Moto klub "Moto Mamut" iz Kikinde. Pogledajte najavu i program moto skupa: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=63 Pozdrav pa se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan a ja cu da iskoristim priliku pa prvi da se javim da dolazim 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ko jos ide iz ns-a?,nek se javi pa mozemo zajedno ici....pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Idem svake godine odkad se odrzava pa se vidimo i ove . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan narvno da dolazim kao i dosada samo me malo ovo nervira kao i prosle godine sto pada isti dan kada i indjija,jedno znam da cu dan provesti u kikindi a noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Gledacu da navratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMKI 0 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, i još jednom da VAS pozovem na Moto Mamut od 20 - 22 juna. Ove godine je uloženo najviše truda u organizaciju i nadamo se da će sve proteći kako treba. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 16, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ću dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kikindjani, nisam znao da vas ima na forumu Pozdrav pa se vidimo na susretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ... samo se nadam da ce nas posluziti vreme.... mada su javili lepo vreme za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, samo bi dodao da za subotu KAZU da ce biti lepo vreme i temp. oko 30 steni!! cekamo vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moguce da se opet poklapa sa Indjijom? ja dolazim u KI sigurno,ali nazalost bez motora jer jos nije registrovan.... ako prolazite kroz Bashaid navratite u cafe "Relax" da se upoznamo i popijemo nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica bice jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMKI 0 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... jer za ljubav treba imat dušu... da sredim gallery ... da vidite kako nam je bilooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos neke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 22, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i mogu da kazem da je extra bilo(bar meni),lokacija mi se najvise svidela zbog toga sto je moglo da se kupa,sto je u subotu bilo pozeljno,(bilo je isuvise toplo nisam mogao da izdrzim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nisam stigao da dodjem do kinkinde nazalost bas mi je krivo,ljudi dajte jos slika da mogu skinuti i docarate kako je bilo na susretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosta kasno stigao oko 17:00PM i posle kuvanja od Indjije zvali me kao ides da gledas trke ubrzanja ma kakvi ubrzanje odmah sam se presvukao i pravac jezero i kupanje ljudi ja nisam sat vremena izasao iz vode tako je bilo dobra voda.Sto se tice susreta standardica meni je bilo ok kao i uvek sve u svemu za jedan dan 2 susreta coool. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMKI 0 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što se moje galerije tiče moraćete malo da pričekate...... Ima nekih nepredviđenih situacija, ali stiže uskoro!!!!!! Subota je baš bila udarna i bilo je neverovatno dobro!!! Što se kampa tiče i Plave Banje, bilo je mnogo hlada, piva i klope!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan skup je bio ok,dobra organizacija, pretezno sve manifestacije na vreme, sve pohvale za organizatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pa, bilo je, dobro recimo . . . U svakom slučaju, mi iz "NO LIMITS-a" smo se dobro zabavljali ( osvojili smo skoro sve nagrade, palili gume-a ne naše duše, napravili dobar kamp, ugostili sve drage prijatelje, pili, pekli i jeli . . .itd) Čak smo uspeli i po koju "reč" da izmenemo sa organizatorima u vezi toga, ali to je neka druga priča, ne za ovde. Pasulj nisam video, čujem da je deljen ranije nego što je najavljeno i da je kuvan predhodni dan, a ne na licu mesta, što je tradicija, ali, valjda je tako i lakše. Kako je i praksa u zadnje vreme, a pogotovo na moto-susretima "novije genereacije",koji su organizovani radi obrta para, one na vratima baš briga za sve, bitno je samo da ti uzmu pare, niko ti neće reći šta ti sleduje za ulaznicu koji su platio, čak ako ne tražiš nećeš dobiti ni bon za tradicionalni bajkerski pasulj, što je i ovde bio slučaj. Važno da je sila obezbeđenja bila, samo da neko tajno "ne priđe susretu". Sve ovo je postalo bre vašar,mnogo mi se više sviđaju manje, čisto bajkerske žurke. Oni pravi znaju o čemu pričam. Uglavnom da nedužim ovde o tome, susret je bio dobar, lokacija odlična, voda još bolja za ove vrele dane, jedini mi se čini da je ove godine bilo primetno manje posetioca, valjda zbog Indjije i još nekih stvari. Je li "maxi 69" da se mi neznamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice organizacije susreta uzas je blaga rec motali su me zbog dve litre piva sto sam uneo i naravno nisam im dao. Ulaz 250 din po osobi je puno (pre je bilo po motoru a za pesake neznam kako je pre bilo), bonove za rucak su delili svima (sto mi i nije logicno da obican posetilac dobije rucak a nije bajkom) a mi sa motorima nismo ni jeli bar nas jedno 15 za koje znam. A cujem da je susret organizovao neki lik iz ZR manje vise nije bitno, ali zar nisu sposobni ?!!!. Kampera naravno svake godine sve manje sto me i necudi jel su pre mesec dana nasi bajkeri organizovali neki pasulj za vikend i naravno pored jedno 20 becejaca i nekoliko njih iz subotice i zrenjanina su dosli a organizator se nije ni pojavio (BIGGGGG MISTAKE). Za sve ostalo bas i nemam neke primedbe sve je na vreme pocelo i nije bilo incidenata sto je najbitnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Je li "maxi 69" da se mi neznamo? Da Sike znamo se zar nepoznajes motor sa slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sulcm 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sve OK,neka tako bude i u buduce cao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bila samo u subotu uvece i bas sam se lepo opustila i provela. Naravno prijatelji iz No limitsa su,kao i uvek,napravili dobro zezanje. Kad si sa dobrim drustvom ne moze da bude lose. Koncert je bio odlican. Sve u svemu pozitivni utisci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...