Mladen990 163 Napisano Mart 2, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao motore i posto necu biti u mogucnosti da ih vozim u narednom periodu, red je da se resim i jakne. Jakna je sa svim protektorima kao i sa grbom na ledjima koja se vidi na slikama. Stanje je 9 od 10, nigde izgrebana niti ostecena. Ima tvrde protektore na ramenima. Vetar se ne oseca u njoj a ventilacija je odlicna. Unutrasnja postava se skida i pere, u njoj se takodje nalaze ostali protektori. Za sva pitanja i dodatne slike sam tu, nije nigde oglasena, samo ovde za zajednicu. Cene na stranim moto forumima se krecu oko 180e u perfektnom stanju do 130 u stanju sa vidljivim tragovima koriscenja. Neka cena ovde bude 150e. Velicina je 54, ja sam 183cm 85kg i bila mi je taman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 6, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ti ponudio novu kacigu i novu letnju jaknu u zamenu ali ne vredi prestajes da vozis jbg ili ako znas da neko juri nove kacigu i letnju javi pa da pravimo kombinaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjem nekoga javljam, nema problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 18, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li bi mozda lap top ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...