No_LiMiT 81 Napisano Februar 29, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Duga prica ukratko: nemam bravu od zadnjeg sjedista. Cini mi se da ima mehanizam unutra jer moze da se otvori sa onom alatkom kao na G slovo (cirilice) pa pretpostavljam da mi samo brava treba koja to pomjera.Nasao sam je na netu, 20 do 30e ali i postarina 17e, pa da je po ključu preprave... Nakupi se. Zbog toga svega zanima me ima li jos koja opcija. Da kupim kod nas neku drugu bravu pa nosim drugi ključ, ako se moze upasovati? Ili generalno moze neki savjet. Motor u pitanju je honda 600rr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Februar 29, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Postavi na oglase kupujem. Možda neko od članova ima bravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Februar 29, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Oću, samo ne znam mora li striktno ova pravljena za njega ili se moze nesto iskombinovati i sa drugom koja pasuje, moze li neka druga da napravi po kljucu mom ili samo ova sto je za 600rr hm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 29, 2020 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš bravu ili je neispravna? Nedostaje samo cilindar? Koliki je prečnik rupe? Budi malo precizniji, neka fotka ne bi bila na odmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Februar 29, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bravu uopste a motor mi nije blizu pa ne mogu sad da vidim sve detaljno, al imam slike kuci kako bi trebalo da izgleda pa cu postovati uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Februar 29, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, kao sto rekoh motor mi nije blizu, nekih 270km vazdusne linije je daleko haha pa ne mogu da sve na licu mjesta premjerim, pogledam itd. Sad meni je malo problem jer se bas ne sjecam kako ej meni ispod, znam da ima ovaj veliki metalni dio a ispod njega pretpostavljam da ima ova stvar sto drzi zakljucano kad se stavi sjediste jer smo je otvarali za tim zakrivljenim matrakom na vrh ne znam kako se zove, pa pretpostavljam da samo treba ova brava sa slike koja kad se otkljucava to gurne, ne znam treba li jos sto tj nisam siguran ali polazim od te pretpostavke. Evo kako to treba da izgleda i sta mogu da narucim: ja mislim da mi samo 4 fali, broj 1 ni ne znam sta je a cim sic stoji zakljucan i moze se otvoriti valjda ima ovo pod brojem 3. A evo slika kolege bajkera sto sam ga zamolio dam i slika kako sve to izgleda, al jbg nije zavukao dolje malo da vidim mehanizam ispod al nema veze vidi se sve otprilike: Kod mene umjesto brave stoji cep plasticni a unutra znam da imam ovaj veliki metalni dio a unutar njega nisam siguran iskreno ali cim stoji u mjesto valjda ga drzi nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj broj 4 idi u Okov i kupi, oko 200 din. Ja sam nekoliko tih brava postavio, jedino sto ce ici drugi kluc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Februar 29, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze onda cu tako i uraditi, jes da bi elegantnije bilo naruciti istu bravu sto ide pa je prepraviti da radi po kljucu ali evo 30e je plus 17 postarina... Neki lik iz Amerike mi je nudio za 20$ ali i postarina bi barem 15 20 bila plus kljucaru, bolje da se zrtvujem pa nosim taj jos jedan kljuc, sem ako i takve brave sto uzmem ne mogu da se preprave i da rade po mom glavnom kljucu? ne razumijem se bas najbolje u kljucarsko-bravarske poslove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da moze,to sto nije original ne cini mnogo jer ko rijesi da je obije taj vec zna sta i kako, pa te ni original ne spasava. imam par skinutih, pa kada stignem izbacicu slike cisto zbog poredjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Februar 29, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Super, a i ne brine me sto nije original nego ljepse je kad je kako treba, 1 kljuc za sve, ali bem ga sto ces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ova je, samo ih imas razlicitih duzina pa prvo premjeri svoju da znas koja je ili je ponesi. Da si ovdje veb bi to nekako namjestiliПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Februar 29, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan E hvala, to cu prvo obavit kad budem pri motoru. No svakako nece to bas brzo nego sad polako spremam sve sto mi treba za sredjivanje pred sezonu, sad cu da narucim nove plastike, stop svijetlo sa zmigavcima integrisanim, razmisljao i bravu al to cu iz okova kao sto rece i onda jos koja sitnica i dobro je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem da se ovaj jezicak skida i da mozes svoj originalni staviti jer mozda nisu isti i u sraf koji ga drzi obavezno lepila naspi jer se odvrne od vibracije pa ispadne ulozak bravice vani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...