Markobarsa 0 Napisano Jun 28, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari imam skuter pezo speedfight 3, skuter mi pali, ali kad ga upali i dam gas on trokira, i nece da primi gas, kad dam gas do kraja? sta li je otislo? a posle godine sam kupio nov karburator hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keske02 1 Napisano Jun 28, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot SpeedFight 3 2t Prijavi odgovor kao problematičan Marko, 99% su ti se zapusile dizne u karburatoru, to je normalno samo moras da svaku diznu prodzaras nekom iglicom, ne znam ni ja sam kako se to tacno radi, u svakom slucaju ne brini se majstor ce ti uzeti 20 evra max.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagipe21 0 Napisano Jun 28, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Postovani prijatelji. Imam skuter SF 3 dok je hladan radi ko sat ide ko metak kada se dobro ugreje ( posle 3 km voznje ) postane bucan i bas bruji. I tada ide dobro ali drci nedaj boze. Pomagajte! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Musasniper 0 Napisano pre 19 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam skuter peugeot vivacity,99,stavio novu radilicu,sve novo,usis prirubnica nova sa karburatorom 19,bulet auspuh,otvoren cdi,118 remenica linearna otvorena da propadne kais,stage 6 zvono,rms kvacilo zute oprugice,centralna bela malossi,kais duzi zbog remenice 782 18,3,imam i malosi x special ali mi se cini kratak,70cc kit gusani,rolnice od 3,3 do 10g ,malossi varijator,i ventilator varijatora standard,prenos od sp2 ceo menjac sraf na sraf,iridium svecica,i nemogu da probijem granicu od 65km,sta da radim sve zivo sam promenio i isto vrtim se ko magarw u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...