Lug 1378 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan drugar vido, ovo motorče, sliko, sviđa mu se kako izgleda, a nema pojma šta je u pitanju, pita mene, ja isto ništa ne znam, a internet mi ne pomaže puno, al zato i služe forumi. namena motora bi bila vožnja, ništa seckanje i tako to., pitanje je, jel neko imo ovo, probo, vozio, tj., kakav je za vožnju, i održavanje. cena se ne zna, nije pito za cenu, samo stigo da slika, al tu je tel. sad je pitanje perspektive kupovati ovako nešto, lepo na oko, al kolko upotrebljivo., pa napišite nešto, kao i koliko nije previše platiti za ovog lepotana, sobzirom da se ni početna cena ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ja se bojim da će se drugar vrlo neprijatno iznenaditi kad čuje cenu ove lepotice.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ako sam nešto mogo da predvidim, to je neprijatno iznenađenje oko cene, naravno, za kupca! , ovo je u CH, svakako ću mu reći, da svrati i pita za cenu. zato nije ni istaknuta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 24, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću samo da napišem da je spoljašnje stanje izuzetno (sigurno i mašina) i da mi se jako sviđa. Pravi mali "gvozdenjak" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 24, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kolekcionarska egzotika. Može da se voza samo ako ti je deveti i najjeftiniji motor u garaži. Tek tada je postignuta radna temperatura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...