dragovicv 0 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vom se i ja predstavim. Ime mi je Vuk, volim buku, miris benzina i vetar u ovo malo kose sto mi je ostalo. Nekad sam bio cupav a sad sam se ofuco. Od malih nogu sam bio zaljubljenik u dvotockase, bavio se profi biciklizmom, ali uvek mi je nesto falilo. To nesto sam pronasao kad sam prvi put uzjahao ortakovog Kavasaki Vulkana. Naravno, daleko sam ja od neceg takvog, ali radi se na tome. Za sad sam presrecan sa prepravljenom R25 u copera. Do prepucavanja po forumu ili nekog moto skupa, Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe, Vuce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao na BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Vuce! Drago mi je da si me poslusao i uclanio se na BJB Vuk inace vozi bivsi Markoooov BMW! Nadam se da ces se navozati na njemu barem upola koliko on Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan vrlo originalno , "Dobar dan bucni ljudi!!! " ;D ;D ;D pa nismo uvek bucni,samo kada nas se okupi 50-ak,i vise pozdrav,i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vom se i ja predstavim. Ime mi je Vuk, volim buku, miris benzina i vetar u ovo malo kose sto mi je ostalo. Nekad sam bio cupav a sad sam se ofuco. Od malih nogu sam bio zaljubljenik u dvotockase, bavio se profi biciklizmom, ali uvek mi je nesto falilo. To nesto sam pronasao kad sam prvi put uzjahao ortakovog Kavasaki Vulkana. Naravno, daleko sam ja od neceg takvog, ali radi se na tome. Za sad sam presrecan sa prepravljenom R25 u copera. Do prepucavanja po forumu ili nekog moto skupa, Pozdrav!!! Dobar si, evo cure mi suze niz butine... Bolje ikad nego nikad, DOBRO DOSAO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Idzo 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da sredis tu kocaljku pa Bog da te vidi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...