Jump to content

Moto Zajednica

PROBUSEN NOV DALOP 180/17

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 229 postova

taj kadet kocka ne moze da dobije tu yamahu pa sve da ima 600 konja ispod haube,to je smesan auto,ne znam kako bi cak i preneo neku vecu snagu na put,i koliko samo treba taj auto da se ojaca da bi izdrzao neke velike snage.neko je spomenuo porsche 911 turbo,to ide kao nevreme,pa opet ne moze da dobije motor od 110 konja,a kamoli neki nabudzeni kadet.Jedino ako si ti neki penzos pa te brzine malo muce. :)

Gde ne moze da dobije? Da bi motor postigao to ubrzanje koliko je fabricki izmereno, moras dobro da ga naostris u startu, a on covek krenuo lagano. Pa neka turbo masina ima da ga otkine samo tako, pa cak i ako je 2.0 turbo.

Gros druze, ne bih se ja mnogo oslanjao na to "kanavče" u gumi. To je po meni privremeno resenje, skini tocak pa "udari" flekicu iznutra kao sto je vec neko objasnio. Sigurnije je ipak.

sve to stoji ali tom kadetu treba vremena da bi mu se zavrtela turbina,tako da nema on puno konja dok se ne razvrti,a i zanima me kako svu tu snagu prenosi na put,taj carera turbo ima zadnju vucu,ogromne tockove,tiptronic menjac,bas me zanima njegov prenos.ja se redovno vozim sa drugarom u subaru imprezi wrs sti neka tuning verzija sa 450 konja,i ubrzava veoma zestoko,sa novom yamahom r6 je na pravcu rame uz rame,ali taj auto je prava trkacka masina i ne moze da se poredi sa tim kadetom.Dobio ga je samo zato sto je bio nespreman.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 582 postova
ima korsa sa inerkulerom ispred branika, 15cm od zemlje, garant ce negde da ga otkine. taj auto je smesno lagan jos ako ima 2.0 unutra eto veselja.

Crna sa belim felnama...?????Ako je ta to je momak sa Avale...Imam 2.0 i mnogo konja...bolje da ne kazem koliko... ;DReci cu samo da pise u 3oj na gasu.... ;D a pise u 4,5 na kvacilu...moj drugar...Pre je vozio astru zlatnu 2.0 turbo koja je imala oko 320konja,a korsa ima malo vise ;D ;D ;D

• U prolazu, 24 postova

nadam se da se nece nista videti na gumi kad je okrpim iznutra vidim da sam pokrenuo zanimljivu temu necu da se pravdam ne mogu ni da se osecam krivim jednostavno je bilo tako. danas sam radio do sad pa tek sad citam poruke.. momak na ovu temu je prepoznao otprilike taj auto pa nek prodje neko vreme . nisam bas penzos  al opet pozivih neko vreme do sad  sta reci  "  sta ce ti snaga  bez kontrole " 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja