VelikaBeba 495 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Vladimir, imam 46 godina i prvi put posle 30 godina sam rešio da kupim motor. Jesenas sam i položio za punu A. Ovaj crv koji i vi imate nije normalan. 30 godina busi... Kupio sam Suzuki Marauder od 125 kubika, pošto posle skutera nisam bio siguran da ću moći odmah neku veću kubikažu. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Februar 18, 2020 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao i sretan povratak u motoraške vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Vladimire. Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se generacijo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1295 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao imenjače!Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Februar 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Pravo predstavljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 19, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega Podeli sa nama neku slicicu zveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 495 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim željama. Sličica čim stignem kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 495 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Evo najzad i sličica zveri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4066 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1018 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno, ja 50 punim ove godine, a u oktobru položio A2, trenutno na A, vozim i uživam Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko46y 5 Napisano Februar 22, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi za koliko vremenski se zavrsava A, koliko odprilike traje ceo proces sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako gde. Ja evo 3 jula počeo, 30 jula položio testove a za 3 dana tek polažem vožnju. Nisam okino ni jednom već gužva, manjak termina i instruktora. To sve u Beceju. Kako je u drugim mestima.....cuces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od opstine i guzve ja zavrsio za 3 meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...