Gile 1793 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 900 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Givi E36 koferi sa originalnim nosacima, koji su skinuti sa TDMa 850, mada uz male prepravke mogu da se postave na bilo koji motor. Komplet sadrzi i nosac centralnog kofera. U jako dobrom su stanju, nisu lickani za prodaju, bez ostecenja, jedino se crvena samolelpljiva trakica odlepila negde i negde. Dva kljuca, jedan originalni i jedsn narezani. Cena je 200 evra i poprilicno je fiksna. Okacio sam i sliku da vidite kako ovaj model stoji na Stromu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1867 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Svako bi na svom stromu pozeleo neke kofere modernijeg izgleda, sto ce reci, probaj odvojenu prodaju nosaca i kofera. Inace to su to jako dobri koferi, imao sam ih nekoliko komada, sto 36, sto 45 litara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1793 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 900 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa, meni se svidjaju bas ovakvi. U svakom slucaju ne bi ih razdvajao, bar ne za sada. Prosle godine na turi po Rumuniji nosio sam jedan od ova dva kao centralni, uspeo sam da spakujem sve u njega za cetiri dana van kuce. Zapremina im je sasvim solidna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1867 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Iste su sirine kao e45, samo je visina manja. Ja sam mogao cini mi se da stavim jednu ff i jednu jet kacigu u njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1793 Napisano Mart 8, 2020 Drug član, 900 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ende, sto bi rekla Olga Kepcija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...