Brka 2 Napisano Maj 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje uvece sam kupio mrezicu za motor i namestio je da vidim kako stoji i odmah zatim je skinuo. Otisao u voznju i vratio se kuci oko 22h. Posto mi je bilo rano da udjem u kucu ja reko da probam ponovo da je namestim i da stavim nesto ispod nje da vidim kako to funkcionise. Cetiri kukice sam zakacio (ima ih 5) medjutim tu poslednju kad sam namestao isklizne mi iz ruke i udari me pravo u oko. Ko bi rekao da ce mi se to desiti... U tom trenutku nisam video nista a na drugo oko mi je sve bilo mutno medjutim nije me bolelo i prvih dva-tri minuta. Uletim u kucu, kazem sta se desilo i krenemo odmah u hitnu. Na pola puta do hitne odjednom pocinje jak bol i siri se od oka ka glavi i postaje sve jaci i jaci. U hitnoj kazu nije strasno, daju mi neke lekove i vrate me kuci i preguram noc kako/tako. Kako tim ljudima nije za verovati sutra ujutru odvedu me u urgentni i na pregledu su mi rekli da ostanem u bolnici. Taj ponedeljak je, cini mi se, bio najgori dan u mom zivotu. Glava me je toliko bolela da tako nesto ne mogu da opisem iako sam dobio lekove protiv bolova, infuziju, lekove za smirenje, medjutim nista ne pomaze a minuti su trajali kao dosadni dani, ma ne daj boze nikome... Neki od vas poznaju osecaj kada je nesto toliko bolno da vise ne mozete da izdrzite i jednostavno imate osecaj da cete poludeti... Utorak mi je se vec malo povratio vid ali nisam mogao lepo da otvorim oko i da raspoznam bilo sta. Sve je bilo kao da sanjate da gledate kroz mutnu vodu ili kroz gustu maglu. Gadan trip. U sredu su me ponovo pregledali posto sam se osecao malo bolje medjutim nisu mogli nista precizno da mi kazu jer je imao neki hematon iza oka i bilo je dosta krvi ali pored toga kazu da sam super prosao jer to obicno unisti oko i mogao sam da ostanem bez njega daleko bilo :cry: . Da ne bi lezao do danas kada sam imao kontrolu pustili su me na kucno lecenje posto mi je majka medicinska sestra. Sav srecean sto cu izaci iz bolnice na moje razocarenje kazu mi da ne smem da ustajem iz kreveta do kraja nedelje , ne smem da citam , ne smem da gledam TV , ne smem napolje na sunce i vetar , itd . Ta paklena nedelja je nekako prosla. Jutros sam otisao na kontrolu i sve je super proslo. Necu biti operisan sto je najvaznije dok je ocni pritisak malo povisen mada to kao nije strasno, jos uvek ne raspoznajem boje bas najbolje i ne mogu da citam ali idem na kontrolu za 2 nedelje ponovo kad se sve to smiri pa ce mi tacno kazati da li ima posledica i kakve su (a ja se nadam da ih nece biti uopste). Narode, da mi je neko pricao da ovako nesto moze da se desi i da izazove takve poremecaje i bolove u glavi verovatno mu ne bi poverovao ali posto sam osetio na svojoj kozi... Sta da vam kazem, pazite kad radite i nemojte da dozvolite da vam se desi ovo sto je meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 22, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Èuvaj se èoveèe, dobro je da je sada sve ok... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 22, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan uhh...bice ok:) Ja sam pre 2 godine sebi slucajno ubacio zar od cigare u oko. Uzas nad uzasima, otrcao u studentsku polikl;iniku (100m) oni idioti me poslali na ocno u klinicki centar...ja trcim i gledam na drugo oko i placem od bolova. Tamo mi 2 bakice kao lutke zavrsile posao za 2 min i rekle mi da se ccuvam. Cuvajte occi i ko sto rekoh, ako ste dooljno ludi da vozite bez kacige, nemojte biti ludi da vozite bez cvikera..imate samo 2 oka:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 22, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Uh covece mogao si gadno da prodjes! Hvala bogu, pa nema nekih ozbiljnih posledica... 'Ajde pa da te ulice Mladenovca ponovo vide na tvojoj Hondi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Maj 22, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Budi pazljiviji jebiga... Nemoj da parkiras Kawu, a jos je nisi valjano ni provozao! Nadam se brzom oporavku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 22, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brko brate rodjeni, hvala bogu da se nista nije desilo... pazi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde pa da te ulice Mladenovca ponovo vide na tvojoj Hondi Brate, procitaj sta pise ispod avatara. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 22, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde pa da te ulice Mladenovca ponovo vide na tvojoj Hondi Brate' date=' procitaj sta pise ispod avatara. :wink:[/quote'] Sorry, nisam video! Dobro, dobro na Kawi! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 22, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne kaze se dzaba "nije oko doratovo prkno" Cuvaj se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ponovo bio na kontroli. Doktori kazu sve je u najboljem redu i imao sam tu srecu u nesreci da prodjem bez posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ponovo bio na kontroli.Doktori kazu sve je u najboljem redu i imao sam tu srecu u nesreci da prodjem bez posledica. Bar sto se tice oka. A glava...??? Pa, vreme ce pokazati :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se iskreno nadam da nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 5, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Za sledecci okrssaj sa mrezzicom, prvo kacigu na glavu sa spusstenim vizirom dok je ne savladass i obuzdass pa tek onda vozznja!!! :wink: Sve je dobro kad se dobro svrssi!!! Vazzno je da ti je oko ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 6, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan chitam ovaj text i vec mi muka pripala... mogu mislit tih bolova stari... dobro je kad je sad sve ok, a tu mrezicu vjezbaj da stavljas preko zenskog dupeta, tada iako te mlatne po ocima imalo je zasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 10, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan A glava...??? Pa' date=' vreme ce pokazati :wink:[/quote'] Wec je pokazalo :roll: Owakwo stworenje se wishe ne radja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 10, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan :roll:Owakwo stworenje se wishe ne radja! UUUUHHH!!! Dobro je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da shvatim? Dobro je ali neki tuzan smajli. Ne kapiram? :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...