ljirados 85 Napisano Februar 11, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zdravo... moje ime je Nenad i iz Beograda sam. Voajerišem već neko vreme po forumu ali nikako da se registrujem i dam svoj skromni doprinos Inače imam 40 godina i po stare dane sam poludeo (za motorima) ... tako bar kaže moja supružnica Vesna Trenutno vozim Kymco BW50 ali već par godina planiram da se prebacim na nešto za nijansu jače... U tom mom prebacivanju najveći problem sam imao u kategoriji... pa sve kao trebam da položim pa nikako. E pa sada sam čvrsto odlučio da prodam BW50 i pazarim nešto od 250 kako bi sam sebe naterao da ubrzam sa polaganjem... Eto, to je to od mene za početak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ih pod stare dane... Ti si jos i medju mladjima ovde... :) Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace jos si ti pilence,dobro doso 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Februar 11, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja ... nego nikako ženi da objasnim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nenade. Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...