Nenadbg88 1517 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam vizir iz luisa ali su poslali pogrešne nosače.Potrebni su mi nosači sa slika za bandit 2003god. Ako neko ima ili zna gde ih mogu kupiti ili napraviti. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2692 Napisano Februar 11, 2020 Ne silazi, 4811 postova Prijavi odgovor kao problematičan Иноксне плочице и то можеш сам да одрадиш, ако нечеш да се замараш платиш фрезовање.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Pod kojom šifrom si ti poručio vizir u Luois-u? Ja sam Astral-u za porudžbinu dao ovaj br: 10006732. Kakvi su tebi stigli nosači? Da i ja ne pogrešim za moj Bandit (mada sam ja tražio za svoj model Bandita i taj broj mi je izbacio)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam drugaru poslao link koji si ti meni dao, i rekao mu da trazi za moj motor.Međutim uz vizir sam dobio nosače za bandit 650 2005god zajedno sa slikovitim uputstvom kako da montiram.Noviji model ima malu maskicu preko fara, a samim tim i nosače za istu na koji se montira vizir. Nisam kući pa ne mogu da ih slikam trenutno, ali ne bi ni tebi odgovarali.Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Nenadbg88 je napisao: Ja sam drugaru poslao link koji si ti meni dao, i rekao mu da trazi za moj motor. Međutim uz vizir sam dobio nosače za bandit 650 2005god zajedno sa slikovitim uputstvom kako da montiram. Noviji model ima malu maskicu preko fara, a samim tim i nosače za istu na koji se montira vizir. Nisam kući pa ne mogu da ih slikam trenutno, ali ne bi ni tebi odgovarali. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Tebi onda treba isti vizir kao i meni... Onda sam ja dobar poručio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ThePainkiller said: Tebi onda treba isti vizir kao i meni... Onda sam ja dobar poručio... https://www.louis.eu/artikel/puig-mini-screen-with-mounting-kit/10006508?list=30d7e1f7343284099d3760627cc2d900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, stilgar je napisao: https://www.louis.eu/artikel/puig-mini-screen-with-mounting-kit/10006508?list=30d7e1f7343284099d3760627cc2d900 Ovo je manji vizir... Nismo taj Nenad i ja mislili... Mi smo uzeli ovaj: https://www.louis.eu/artikel/puig-mini-touringscreen-plus-inclusive-mounting-kit-and-abe/10006732?filter_article_number=10006732 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, ThePainkiller said: Ovo je manji vizir... Nismo taj Nenad i ja mislili... Mi smo uzeli ovaj: https://www.louis.eu/artikel/puig-mini-touringscreen-plus-inclusive-mounting-kit-and-abe/10006732?filter_article_number=10006732 vidim da je veci i po broju i nosacima odgovara, okacio sam onaj mali koji je trenutno jeftin, 21 evro a imace i manji vizir i odgovarajuce kacenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neće valjda da daje još 21 evro, samo da bi iskoristio nosače... ? Kod bilo kog strugara može da napravi te nosače za neku siću para... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan To je univerzalno kačenje za 90% vizira ovog tipa. Možda se javi neko kome su ostali nosači od izgrebanog/polomljenog vizira.Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, ThePainkiller said: Pa neće valjda da daje još 21 evro, samo da bi iskoristio nosače... ? Kod bilo kog strugara može da napravi te nosače za neku siću para... nek kaze had napravi kolko ga je kostalo, ovako ima mali za grad i jedro za put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nije nesto veliki, taman je koliko treba da se sakrijem na autoputu.Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Nenadbg88 said: Nije nesto veliki, taman je koliko treba da se sakrijem na autoputu. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk mislio sam na ovaj sto je porucio painkiler, dosta je veci od ovog osnovnog puiga. Imao sam taj mali puig sa tim nosacima na kawi er5, ti nosaci imaju blago zakrivljenje da osim sto se srafi vizir on se tu malo i oslanja pogledaj link sa slike uvelicaj sliku gde je plavi vizir, vidi se lepo i vidi kako izgleda sa unutrasnje strane. nije to samo chop chop za 200 din. a treba i ugao pogoditi. Buy Puig Mini Screen With Mounting Kit | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Puig Mini Screen With Mounting Kit at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Uradio nosače. Može lockSent from my WAS-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...