Alex 2 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo i vaš prijatelj Alex (dr Aleksa) juče se malo druzio s asfaltom. Krenuo popodne na posao (još me zvali neko dete da operišem prim.) i na raskrsnici idem pravo, zeleno svetlo, nikog ispred mene , upaljena oba fara na Yamahi (Fazer) i vidim žena daje žmigavac za skretanje u levo. Polazi lagano i očekujem da stane da me propusti, a ona lagano...stojadinom, mic po mic ispred mene. Skreće ne jebe živu silu. Kočim, pokušavam da izbegenem ali džaba kada se sve dešava na 3 metra ispred mene. Već sam video sebe kako prelećem haubu. Srećom udarim u njen zadnji deo (ipak je malo skrenula) i padnem s motorom na levu stranu. Sve je dobro, živ sam i zdrav (boli me malo leva noga i kuk-ništa slomljeno) i na motoru ništa, protektori uradili svoje, doduše par sitnica.. Jedino sam ja dobio grdnju od kretenke jer je vozila ćerku na matursko veče pa se dete rasplakalo i pokvarilo šminku... Došlo mi da je bacim u kreč... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Presece me covece, sto stavi ovo u Crnu hroniku.Dobro je ipak da si ti dobro i da je sve proslo sa sitnim povredama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan uh u mene presece,...trebao si odmah da zoves muriju da se napravi zapisnik pa neka mala place do mile volje...kada mama nezna da vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8965 Napisano Jun 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Daj prebacuj u motoristi na drumu... Jesi li zvao muriju? Jesi li bar uzeo podatke? Broj telefona? Kakva je keva? Jel velika matura, kakva je klinka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno si neki, znas kolko matursko vece znaci klincima!? ;D Trebalo je da zoves pandure u najmanju ruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Daj prebacuj u motoristi na drumu... Jesi li zvao muriju? Jesi li bar uzeo podatke? Broj telefona? Kakva je keva? Jel velika matura, kakva je klinka? : ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odmah sam pozvao policiju, došli zaista munjevito, napravljen zapisnik...slikano...čekam zapisnik pa da mi nadoknade štetu. A klika, hahhaha nije ništa posebno...dete. Mozda sam trebao da prebacim u motoristi na drumu, zeznuo se....Sorry(zato sam i stavio ono manji udes) P.S. Ne znam gde se prebacuje tema ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan trebao si ponovo nasminkati cerku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao doco,sta ces kretena je sve vise u saobracaju i jos se bune ??? ???Brz oporavak pa opet u sedlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan trebao si ponovo nasminkati cerku ;D ...i majku koristeći tehniku "nabod-čorba" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Daj prebacuj u motoristi na drumu... Jesi li zvao muriju? Jesi li bar uzeo podatke? Broj telefona? Kakva je keva? Jel velika matura, kakva je klinka? Koji si kralj! ;D Sad ce off na ovu temu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa cuti,moglo je i gore da prodje,,nego ti kevi da naplatis dodatno za pretrpljeni strah ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 293 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alekso nista se ne brini imas protekciju kod nas kad se skembas ozbiljno ;D ;D ;D Ima da te napravimo da budes ubav ki upisan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dobro sam....jedino me nervira guma (prednja) je zasečena pa sad moram da čekam zapisnik za naplatu štete...Nisam se čuo s "g-djom" tako da ne znam da li je dete bilo tužno na maturskoj večeri...Ali ako treba mogu mami da dam popust jednu gratis operaciju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 6, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dobro sam....jedino me nervira guma (prednja) je zasečena pa sad moram da čekam zapisnik za naplatu štete...Nisam se čuo s "g-djom" tako da ne znam da li je dete bilo tužno na maturskoj večeri...Ali ako treba mogu mami da dam popust jednu gratis operaciju ;D Operaciju nosa, skupljenom sakom i bez lokalne? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne podrzavam fizicko kaznjavanje zena ali bih se potrudio da je sto vise kosta, kazna, osiguranje, sta vec... Zabole je, skreces i ne mislis... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Jun 7, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da se razračunavam s nekom "kokoškom"...nije mi ni na kraj pameti ipak smo mi motoristi džentlmeni...ako drugi nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...