Jump to content

Moto Zajednica

Manji udes 04.06.2008 Niš

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman executive 650

Pozdrav drugari,

evo i vaš prijatelj Alex (dr Aleksa) juče se malo druzio s asfaltom. Krenuo popodne na posao (još me zvali neko dete da operišem prim.) i na raskrsnici idem pravo, zeleno svetlo, nikog ispred mene , upaljena oba fara na Yamahi (Fazer) i vidim žena daje žmigavac za skretanje u levo. Polazi lagano i očekujem da stane da me propusti, a ona lagano...stojadinom, mic po mic ispred mene. Skreće ne jebe živu silu. Kočim, pokušavam da izbegenem ali džaba kada se sve dešava na 3 metra ispred mene. Već sam video sebe kako prelećem haubu. Srećom udarim u njen zadnji deo (ipak je malo skrenula) i padnem s motorom na levu stranu.

Sve je dobro, živ sam i zdrav (boli me malo leva noga i kuk-ništa slomljeno) i na motoru ništa, protektori uradili svoje, doduše par sitnica..

Jedino sam ja dobio grdnju od kretenke jer je vozila ćerku na matursko veče pa se dete rasplakalo i pokvarilo šminku...

Došlo mi da je bacim u kreč... >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

uh u mene presece,...trebao si odmah da zoves muriju da se napravi zapisnik pa neka mala place do mile volje...kada mama nezna da vozi

• nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova
  • Motocikl: 4x4

Daj prebacuj u motoristi na drumu... Jesi li zvao muriju? Jesi li bar uzeo podatke? Broj telefona? Kakva je keva? Jel velika matura, kakva je klinka?

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Daj prebacuj u motoristi na drumu... Jesi li zvao muriju? Jesi li bar uzeo podatke? Broj telefona? Kakva je keva? Jel velika matura, kakva je klinka?

::) ::) ;D

• U prolazu, 41 postova

Odmah sam pozvao policiju, došli zaista munjevito, napravljen zapisnik...slikano...čekam zapisnik pa da mi nadoknade štetu. A klika, hahhaha nije ništa posebno...dete. Mozda sam trebao da prebacim u motoristi na drumu, zeznuo se....Sorry(zato sam i stavio ono manji udes)

P.S. Ne znam gde se prebacuje tema  ???

• Drug član, 1779 postova

Dobro si prosao doco,sta ces kretena je sve vise u saobracaju i jos se bune ??? ???Brz oporavak pa opet u sedlo

• Zainteresovan, 568 postova
  • Motocikl: Voge SR4 Max

Koji si kralj! ;D

Sad ce off na ovu temu..:)

• U prolazu, 41 postova

Ljudi dobro sam....jedino me nervira guma (prednja) je zasečena pa sad moram da čekam zapisnik za naplatu štete...Nisam se čuo s "g-djom" tako da ne znam da li je dete bilo tužno na maturskoj večeri...Ali ako treba mogu mami da dam popust jednu gratis operaciju ;D

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Ljudi dobro sam....jedino me nervira guma (prednja) je zasečena pa sad moram da čekam zapisnik za naplatu štete...Nisam se čuo s "g-djom" tako da ne znam da li je dete bilo tužno na maturskoj večeri...Ali ako treba mogu mami da dam popust jednu gratis operaciju ;D

Operaciju nosa, skupljenom sakom i bez lokalne?  ;D

• Svrati ponekad, 210 postova

Ne podrzavam fizicko kaznjavanje zena ali bih se potrudio da je sto vise kosta, kazna, osiguranje, sta vec... Zabole je, skreces i ne mislis...  ;D

• U prolazu, 41 postova

Taman posla da se razračunavam s nekom "kokoškom"...nije mi ni na kraj pameti ipak smo mi motoristi džentlmeni...ako drugi nisu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja