revolution 51 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeli neko zna jeli ovoga bilo na našim putevima? nikad u Srbiji nije vidjen ni jedan primerak, nažalost :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti ovakvu javu da se malo razbiju stereotipne predrasude o javi koja je mnogima od nas bila prvi motor i možda najdraži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekog vremena sam se čuo sa likom iz Vršca,prodaje konzula 350 i trazi oko 1800 eur.Motor izgleda extra ali ne u originalnom stanju,malo sam bacio na papir i video da se ne isplati dovoditi ga u originalno stanje ako bi bilo uopšte moguće.Mada vredi ove pare,bar mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj konzul je skoro nemoguce vratiti u originalu, cak ni sa dzakom para. Konzuli su vrlo retki i delova nema ni za lek. A najveci problem je rezervoar koji je nemoguce naci naravno originalan a ovaj koji je na motoru je od osla. Ja privrsavam restauraciju NSU OSLa iz 1938 postoji tema u garazi. Inace sam ljubitelj starih motora narocito motora od pre II svetskog rata. Evo moje restauracije http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27277.0 Imam vise oldtajmera koji ce takodje doci na red za restauraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 8, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovog Konzula sam slikao prosle godine na skupu u Sremskoj Mitrovici. Kolko se secam imao je BG registraciju, i bio je poprilicno kompletan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba zaboraviti ni MZ-ejce! Ovakav je moj MZ TS 250/1 iz 1979-te godine bio kada sam ga kupio A ovakav kada sam ga zavrsio proslog proleca ...inace moj MZ je trenutno u radionici radi se druga po redu prepravka Vise o tome na: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17238.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo,mnogo truda i vremena treba za ovo i ako je to ono što si želeo svaka čast, mada mi bio draži u originalnom stanju pogotovo sto je bio jako dobar materijal za sređivanje i mogao je izgledati i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Moje dve restauracije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 8, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moje dve restauracije.. Jednu stvar na NSU-u si zeznuo. Lonce od karburatora treba da mu okrenes na drugu stranu ( do rama ). Ovako kad god kurblas pa pustis kurblu, i kad se ona vrati - udari u lonce, i nakon nekog vremena ga ulubi pa glavi plovak - desilo se jednom mom drugu, jes da je ovako zgodnije ali . . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 8, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jawa 175, 1960. godiste. Ponosno se vozao na njoj celih pet sezona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Moje dve restauracije.. Jednu stvar na NSU-u si zeznuo. Lonce od karburatora treba da mu okrenes na drugu stranu ( do rama ). Ovako kad god kurblas pa pustis kurblu, i kad se ona vrati - udari u lonce, i nakon nekog vremena ga ulubi pa glavi plovak - desilo se jednom mom drugu, jes da je ovako zgodnije ali . . . Ma da, to jeste tako tad slikano a i malo nakon toga je prodat i jedan i drugi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo,mnogo truda i vremena treba za ovo i ako je to ono što si želeo svaka čast, mada mi bio draži u originalnom stanju pogotovo sto je bio jako dobar materijal za sređivanje i mogao je izgledati i ovako Nadam se da ce na prolece kada izadje iz radionice biti jos lepsi (odnosno jos blizi onome sto ja zelim), nisam zeleo da ga restauriram, jer mi se jednostavno nije svideo originalan izgled! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Krajem pedesetih i šezdesetih godina kod nas se sretao vrlo sličan (po izgledu) model JAWA 350 sa dvotaktnom mašinom. Za njega je postojala i prikolica, ali ne sa strane nego se vukla pozadi. Policija je vozila ovakve Jawe od 350 ccm. Zvali smo ih "osice". Od fice je moglo da se pobegne-kako hoces, sa tristacem je znalo da bude problema, ali kada su osposobili "osice" niko od bajkera nije izlazio na ulicu. Sreca da su se cesto kvarile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je jawa,voli da se kvari od davnina ali ima draži i u masnim rukama.Nego zna li neko ima li negde koja mašina na prodaju u stanju za sređivanje da se nešto radi preko zime,interesuje mene a verujem da ima još zainteresovanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan ima nsu pretis na limundo.com oko 450 e na licitaciji je spreman za sredjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj lepotan steta sto sam ga prodao,dve godine sam radio na njemu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Kad dovedeš motor u ovo stanje greh je prodati ga,prelep je svaka čast.Al' što si ga prodao?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je jawa,voli da se kvari od davnina ali ima draži i u masnim rukama.Nego zna li neko ima li negde koja mašina na prodaju u stanju za sređivanje da se nešto radi preko zime,interesuje mene a verujem da ima još zainteresovanih. Ima komsija NSU ako te interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj lepotan steta sto sam ga prodao,dve godine sam radio na njemu. Apsolutno fantasticno...(steta sto si ga prodao)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Moj stoji u garaži neregistriran ( Ducati 125 sport 1957. ), a upalim ga nekoliko puta godišnje i provozam se iz zadovoljstva . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga prodao nego menjao sam za hondu cbx 550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,hajde da pishemo neshto,necemo valjda da dozvolimo da se ova tema ugasi.. moj drugar je kupio BMW R25 u solidnom stanju,rasturili smo ga u delove,videcu da okachim neke slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,hajde da pishemo neshto,necemo valjda da dozvolimo da se ova tema ugasi.. moj drugar je kupio BMW R25 u solidnom stanju,rasturili smo ga u delove,videcu da okachim neke slike... Ajde pisi!!!Ja za koji dan krecem sa secenjem i varenjem - bice tu svasta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 8, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dva drugara koji restauriraju 2 BMW-a za sebe, jednog R25 prikolicara i jednog iz '34-te, ne znam model... Tesko ih je izjuriti za slike, ali pokusacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno sam ZA ovu temu, itekako je potrebna!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...