dane 27 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan pokusaj da ubacim slike NSU . jesu li tockovi i dekle hromirani? Felne su farbane a deklovi polirani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Avgust 17, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Izlozba, jesen 2012, negde u okolini Milana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Avgust 17, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Avgust 17, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 18, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam procitao celu temu i ne mogu da verujem kako je nisam nasao pre . Mnogo volim stare motore i san mi je da imam Laverdu 1000 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Avgust 18, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost san će ti se teško ostvariti jel je skoro sve Laverde odavde odneo kolekcionar iz australije prošle godine. Možda slučajno nađeš neku,ili da je uvezeš,ali to neće biti nimalo jeftino! Mirko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 18, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost san će ti se teško ostvariti jel je skoro sve Laverde odavde odneo kolekcionar iz australije prošle godine. Možda slučajno nađeš neku,ili da je uvezeš,ali to neće biti nimalo jeftino! Mirko Nisam znao da ih je neko odneo , ali jos ce teze biti posto prvo bih da kupim Ducati 848 pa tek onda Laverdu i ako budem imao srece za jedno 10-ak godina , a tad ce da budu jos redje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Avgust 20, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bude u prolazu 28/29 septembara u Bergamu je Vintage Weekend: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da motor star 60 godina ne može da ode do mora i nazad i pređe 1200km. Na povratku iz Bijele sa motoskupa,vidikovac iznad Kotora na putu prema Njegušima i dalje ka Srbiji. Moj NSU 250 supermax. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti čast druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 3, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zasto nebi mogao? pa to je do vlasnika nije to do motora... (sa mz-om 1600km za 4 dana prosle godine po rumuniji).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je i ovome ovde mesto : http://static.kupindoslike.com/Brile-naocare-old-tajmerske_slika_O_13068013.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Septembar 8, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da motor star 60 godina ne može da ode do mora i nazad i pređe 1200km. Na povratku iz Bijele sa motoskupa,vidikovac iznad Kotora na putu prema Njegušima i dalje ka Srbiji. Moj NSU 250 supermax. Ovo se zove avanturisticki duh Imas VFR 800 ali putujes na NSU 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Septembar 9, 2013 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Zna covek sta je dobro , svka cast kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 10, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da motor star 60 godina ne može da ode do mora i nazad i pređe 1200km. Na povratku iz Bijele sa motoskupa,vidikovac iznad Kotora na putu prema Njegušima i dalje ka Srbiji. Moj NSU 250 supermax. Ovo se zove avanturisticki duh Imas VFR 800 ali putujes na NSU 250 Ne putujem sa NSU-om,ovo je bilo prvi put i više neko dokazivanje sebi i drugima da je to moguće.VFR će i dalje jezditi samnom po putevima a NSU će služiti za revijalne vožnje i po lokalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
longy 0 Napisano Octobar 7, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa mašina,još kad je nađeš u tako dobrom stanju za sređivanje,retkost.Nego,u moto berzi je na prodaju agregat od DKW a - NZ 350-1 za 150 eur u Kovinu pa ako nekom treba... ja trazim masinu za dkw rt200h.moze i nekompletna.ako cujes nesto javljaj. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 18, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Uporedni test klasika iz sredina 70-ih: Laverda 750 SF, Ducati 750 Sport i Moto Guzzi 750 S. MotorradOnline (http://www.motorradonline.de/vergleichstest/vergleichstest-der-zweizylinder-ducati-750-sport-laverda-750-sf-und-moto-guzzi-750-s/463211): Joj, lepote: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 29, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Louis-ove FB stranice: Custombike 2013 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rasko78 11 Napisano Januar 5, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: solex, krusik mo1, junior licence lohmann diesel, zundapp comfort Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Cim bude malo lepog vremena, pa moje masine vide sunce i kofu sa vodom, bice koja fotografija. Za ponesto ce mi trebati i vasa pomoc.Motori koje sam do sada pribavio sam uglavnom doveo u vozno stanje, bez ambicija da sam farbam, to ce profesionalci kad zavrsim kucu, tako da mi u startu ne zamerite, sto boje nisu autenticne. Radi se o Panoniji TLT 250 iz 1956 godine, mislim da je medju prvima u Jugoslaviji prodata, Jawa 450 172ccm iz 1967g., Solex iz 1968 g. sa saobracajnom i kupoprodajnim ugovorom i Krusik MO1, nepoznato godiste. E, ovaj poslednji je najmanji, a najdrazi jer je iz nase fabrike izasao, a ne mogu da pronadjem "donora". U zadnji tren je spasen od reciklaze. Mi ljubitelji starovremenskih vozila, moramo biti dobri sa Romima koji se bave sakupljanjem sekundarnih sirovina. Nadje se po koja baba, ajd za ilustraciju naslednica Viktorije Bergmaister, koja to tako " da u staro gvozđe". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Januar 5, 2014 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da motor star 60 godina ne može da ode do mora i nazad i pređe 1200km. Na povratku iz Bijele sa motoskupa,vidikovac iznad Kotora na putu prema Njegušima i dalje ka Srbiji. Moj NSU 250 supermax. Ja se naljutim kad me pitaju ne misliš valjda sa tim BMW-om da ideš do mora ili slično... Ili ono kao,jel izdrž'o deda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rasko78 11 Napisano Januar 5, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: solex, krusik mo1, junior licence lohmann diesel, zundapp comfort Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh se ziv pojesti, zbog sledeceg slucaja. U selu Erdevik kod Sida iz koga poticem, 1944. godine je pao minobacacki projektil i ubio dvojicu fasista na nekom nemackom prikolicaru. Brzi i sposobni deda u blizini, odmah motor u seno i do osamdeset i neke niko nije ni znao za motor. Deda je sam popravio rezervoar od curenja, ali je ostavio rupu od gelera da se zna. Vec pod duboku starost, ode deda na komenciju, a po smrti njegovoj ode i motor, kako cujem za male pare. Bar da sam ga video, da znam sta je. Cuo sam da je otisao u Banat. Ako neko zna nesto o ovome, neka kaze. Navodno je bio u pitanju Horex, ali niko nije sa sigurnoscu znao da mi kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rasko78 11 Napisano Januar 5, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: solex, krusik mo1, junior licence lohmann diesel, zundapp comfort Prijavi odgovor kao problematičan Kod Tamasa u Backoj Topoli sam prvi put cuo NSU 250. Nisam mogao da verujem kako mocno zvuci..Bio je na popravci kod njega, supermax cini mi se. Odlican motor, nek te sluzi jos dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Mančulin Horeks,restauriran pre neku godinu i na žalost završio preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 8, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Te značke "HOREX" (na rezervoaru) prodadoh pred kraj godine (20 €/par) , a mogao bih i još , ako nekome zatreba !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...