Pseudonim 118 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi ovo prijalo Africi 1990 rd04 750? Akrapovic iz oglasa. Evo linka http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18717.0 Hvala Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li bi prijalo ali bi se čulo do džadža ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Jun 4, 2008 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi pa probaj, ako ne puca iz auspuha, normalno se ponasa motor stavljaj slobodno. I ja sam bio u slicnoj dilemi kad sam stavljao auspuh http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=19750.0 Pricali su mi da nije konstruisan za afriku, tandara broc Od stronsera sam dobio dobar savet, poslusao ga i montirao auspuh. Kad sam ga montirao, zaboravio sam na sve te price, motor se normalno ponasa, ne puca, lepo pali a extra se cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Za afriku je najbolji fabricki auspuh, sve ostalo je da se vidi i čuje raskoš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za afriku je najbolji fabricki auspuh, sve ostalo je da se vidi i čuje raskoš Pa sa se cuje da ne bude posle nisam te video Ovako ce i da cuje ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Za afriku je najbolji fabricki auspuh, sve ostalo je da se vidi i čuje raskoš Pa sa se cuje da ne bude posle nisam te video Ovako ce i da cuje ;D ;D Jest kad mandov zatvori prozore, stavi cvikere, otpanji jelenu karleušu, i nabada sms, može da te čuje jedino ako mu ispališ zolju u šoferšajbnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Jun 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Za afriku je najbolji fabricki auspuh, sve ostalo je da se vidi i čuje raskoš Pa sa se cuje da ne bude posle nisam te video Ovako ce i da cuje ;D ;D Jest kad mandov zatvori prozore, stavi cvikere, otpanji jelenu karleušu, i nabada sms, može da te čuje jedino ako mu ispališ zolju u šoferšajbnu... da te covek ne zna, pomislio bi da si neki mnogo zajeban tip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Jun 5, 2008 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za afriku je najbolji fabricki auspuh, sve ostalo je da se vidi i čuje raskoš Da, to sam zaboravio da kazem, nemoj da ocekujes neki dobitak u performansama, samo u zvuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Za afriku je najbolji fabricki auspuh, sve ostalo je da se vidi i čuje raskoš Da, to sam zaboravio da kazem, nemoj da ocekujes neki dobitak u performansama, samo u zvuku Može koji konjić da se ućari uz štelovanje karburatora, al sve to može postane početak igre bez granica, al kako ko voli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...