Jump to content

Moto Zajednica

Podrska projektu Nordkapp 2008 by quasaar & JosephB

Recommended Posts

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Evo posto su nam odobrene vize, skupili smo vecinu kinte, motori k'o zapete puske... mi takodje

Ako je neko od vas raspolozen da nam malo pripomogne sa kojom litricom goriva moze da nam uplati neku kinticu na:

Lazic Davor

br racuna: 220-2130000521360-60 u ProCredit banci

ako sam dobro shvatio u poziv na broj se moze upisati nickname sa foruma recimo (ali cu se jos raspitati detaljnije sutra

Ovo vazi za nas obojicu, t.j. kintu cemo koristiti zajednicki za gorivo, a u zamenu cemo vam dati jedan lep putopis kada se vratimo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Evo posto su nam odobrene vize, skupili smo vecinu kinte, motori k'o zapete puske... mi takodje

Ako je neko od vas raspolozen da nam malo pripomogne sa kojom litricom goriva moze da nam uplati neku kinticu na:

Lazic Davor

br racuna: 220-2130000521360-60 u ProCredit banci (dinarske uplate)

Ovo vazi za nas obojicu, t.j. kintu cemo koristiti zajednicki za gorivo, a u zamenu cemo vam dati jedan lep putopis kada se vratimo.

Odlično! Klupko je krenulo je da se odmotava!  ;D

Nazalost ne... idemo najkracim putem do kraja Danske. SLO negde na jesen

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Hmmmm...ajd cucemo se za vikend pa da dogovorimo nesto ako vam odgovara. Nije gorivo ali bi vam jednu finansijsku muku skinuo sa vrata...opremicu vas sa kreditom za mobilne (Telenor naravno  ;D) pa da bar na to ne trosite novce. Ako sve bude kako mislim imacete oko 60eura kredita pa pricajte i javljajte se...i meni jednu SMS naravno  ;D ;)

Tako je. Javi kad i gde vama odgovara.

Sta ima da javljam... provozajte se do nas za vikend... tu smo, ne idemo nigde. Cimnite na mob pa se vidimo... taman da razmenimo i slike iz Umaga

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Tako je. Javi kad i gde vama odgovara.

Sta ima da javljam... provozajte se do nas za vikend... tu smo, ne idemo nigde. Cimnite na mob pa se vidimo... taman da razmenimo i slike iz Umaga

Kako bre ne idemo? A roštilj?!  ;)

Motoholic...ako vec pises na ovu temu onda treba da pises na pravom mestu s obzirom da si urednik  ;)

Moram priznati da sam malo zaročaran... Iz pouzdanih izvora u obaveštajnoj službi BJBIA saznao sam da su Joseph B. i quasaar do sada dobili samo jednu (1!) donaciju preko računa. Naš sajt ima skoro 4 hiljade članova, pa je ovakav odziv... kako da se izrazim... hmmm – očajan.

Ne bih da popujem, ali ipak moram da skrenem pažnju na jednu stvar. Ovaj sajt je potpuno besplatan. Svako može da se registruje i čita teme do mile volje, razonodi se, nauči nešto korisno, stekne nova poznanstva, i uživa u kolektivnom trudu ove zajednice. Sve to ne košta ništa. Nula evra.  S' druge strane, kao bajkeri većina od nas mašta o velikim bajkerskim poduhvatima, dalekim putovanjima, kojima se mnogim čini nedostupnim. I onda s' vremena na vreme neko od nas se odluči da se otisne u beli svet na velik poduhvat, kao sci skoro sa svojim putem u Siriju, i kao Joseph B. i quasaar sada. I onda se pošalje mali apel za pomoć da pomognemo kolektivno našim drugarima da ostvare svoju zamisao, i na taj apel se od skoro 4.000 članova odazove samo – jedan.  Jel' moguće da se nije mogao naći još neko ko smatra da, kad se već ne plaća nikakva članarina za ovaj fenomenalni sajt, onda bar može da se ponekad uleti neka kinta kolegama bajkerima koji kreću na dalek put i koji će nam doneti fenomenalan putopis u kome ćemo svi moći da uživamo? Mislim, nije traženo da se pošalje po dvesta evra, već po 5 ili 10 ko kako može.

No dobro, to je što je.

Ovu temu ću zaključati pošto uskoro izlazi nova naslovna, pa treba da pišem novu najavu. Joseph B. i quasaar kreću za Nordkapp sad u subotu, 21. juna, pa ako se neko da tada predomisli i odluči da im uleti za neki litar goriva, evo nek poseti ovu temu:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19871.0

Inace, ja bih se slozio da je steta sto nije drugarima vise pomoci pristiglo ali ne mogu se ljudi naterati. Ako neko zeli da pomogne, pomocice i to je to, "sibanje" ovde nema efekta. Moze cak i da ima kontra efekat.

Jos pouzdanije znam da nas ima nekoliko koji smo pomogli i iskreno se nadam da ce jos clanova foruma pomoci na bilo koji nacin. Quasaar i JosephB zasluzuju tu pomoc i kao sto rekoh, nadam se da ce im ljudi sa foruma pomoci koliko god mogu a onima koji to ne mogu ili ne zele ne treba zamerati.

Isto se nadam da cemo se u lepom broju okupiti da ih ispratimo do granice da im i na taj nacin pruzimo podrsku za ovaj poduhvat.

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Niko nikoga ovde ne tera da uradi bilo šta, niti postoji bilo kakvo šibanje. Valjda imam pravo da napišem svoje mišljenje o nečemu?

Niko nikoga ovde ne tera da uradi bilo šta, niti postoji bilo kakvo šibanje. Valjda imam pravo da napišem svoje mišljenje o nečemu?

Naravno i ja se generalno slazem sa tobom. Vise puta je bilo price na forumu kako cemo se pomagati i tako dalje pa je dokazano da to slabo praktikujemo, ali eto ja mislim da ako neko nece, nece...jbga. Zao mi je samo to sto smo na recima uvek bili jaci nego na delima.

Ipak, drago mi je jer znam da ima ljudi koji su se odazvali i pomogli koliko su mogli a to je poenta i dokaz da forum ipak funkcionise  ;)

Evo da se prijavimo!

Nebitno je sve! Ko hoce i moze da nam pripomogne, bicemo zahvalni ali isto tako se necemo ljutiti ako nam neko nece ili nije u stanju na ovaj nacin pomoci. Verijte nam da nama i reci podrske znace isto toliko koliko i necija donacija. Nije sve u parama!

U svakom slucaju evo i spiska nasih sponzora/donora/pomocnika.... kako god nazvali:

1. Pegaz MM (markone) - Garmin Zummo GPS na koriscenje i 2 Scottoilera na odlozeno placanje po promotivnim cenama

2. PIN computers - pozajmica sredstava beskamatno i Blueberry GPS na koriscenje (Marko treba nam Zummo bez obzira, on ce nam biti primarni, ovaj Blueberry jos ne znamo koliko je pouzdan, ali prihvatili smo ga posto se poklonu ne gleda u zube)

3. BJB Djeneral - omogucio nam je da se redovno javljamo kuci i vama tako sto nam je obezbedio velikodusnu kolicinu dopuna za mobilne telefone

4. BJB Bata t.j."MASS" body beauty center, njegove zene - novcana sredstva (Bato za ovakvo velikodusnu donaciju smo vam neizmerno zahvalni i nadamo se da cemo se primereno oduziti i opravdati ovo)

5. BJB BusMan - novcana sredstva

6. BJB Dr.Bane - novcana sredstva

7. BJB Pablo - kamera za motor

8. BJB rogec - novcana sredstva

9. BJB  ivicat13 - novcana sredstva

10. BJB Motoholic - novcana sredstva (Nadamo se da cemo opravdati ovako velikodusnu pomoc)

11. BJB KAWA - novcana sredstva

12. radionica za masinsku obradu motora "Robi" - Temerin - jos jedna velikodusna donacija + visegodisnja pomoc i izrada svakakvih gluposto od metala koju smo mogli zamisliti

13. Computer Shop Temerin - novcana sredstva

14. BJB Six - novcana sredstva

15. BJB Grof - novcana sredstva

16. BJB AnteK - novcana sredstva, unutrasnje gume za motore i sprej za gumu

17. BJB Farkas sa lepsom polovinom - novcana sredstva

18. BJB aca-pn - novcana sredstva

19. BJB PeterPan sa lepsom polovinom - novcana sredstva

20. Temerinske novine (stamparija) - izrada naepnica sa rutom za vetrobrane (videcete na slikama)

Uhhh, zaista se nadam da nisam nikoga izostavio! Hvala svima !!!

Posto postoji interesovanje nekih clanova da nas isprate do granice evo i o tome par informacija.

* Okupljanje u subotu 21.06. u 7:30 ujutro ispred prodavnice scootera "Computer Shop" u Temerinu (na glavnom putu malo psle centra temerina - katolicka crkva ostaje sa desne strane pa jos 100-nak metara)

* Polazak u 8:00

* Ruta: Temerin - Sirig - Vrbas - Sombor - Backi Breg, pa ko je zainteresovan moze da nam se pridruzi na voznji do granice!

• Drug član, 1414 postova

Bitno je i te kako!!! Motoholic je 100% u pravu, ali mislim da neko mora da potakne clanove foruma da pocnu da razmisljaji u tom pravcu. Mislim da organizatori foruma moraju da ucine daleko vise da se ovakva putovanja "izreklamiraju", a ne da se stice utisak da pojedina dozivljavaju neku vrstu tihog bojkota od onih koji bi morali da promovisu putovanja, avanturizam, slobodu...valjda je to cilj ovog foruma, a znam da svi vole da citaju putopise iz dalekih krajeva. Moramo napraviti pozitivniju atmosferu na forumu i onda ce sve biti lepse i bolje za sve nas. Fali samo malo dobre volje, zasto? Na to nemam odgovor!

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Na ovom forumu ima dosta ljudi kojima npr 10e ne znaci nesto puno i to se zna, ali nasim drugarima znaci mnogo. 10 po 10 i eto pomoci. Pa ako svi ti clanovi sami nece ili ih to ne zanima, to je njihova stvar. Mi tu ne mozemo nista. Nema potrebe za nekom prozivkom ili nekom ljutnjom. Evo ja se dogovorio sa Davorom da mu odnesem neku kintu i da im pozelim sretan put. Da pomognem i ja sa 100-150km puta. Ja to ovako razmisljam, ja nisam u prilici za takav put, ali zelim da pomognem drugarima koji krecu na isti. A kad se vrate i kad budem gledao slike, bice mi drago sto sam bar jednim malim delom ucestvovao u svemu tome.

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Evo bio sa nasim svetskim putnicima, pruzio im ruku i mali znak podrske, malo popricali i pozeleo im sve najlepse na putovanju. Drugari, ajde kome nije problem, a znam da dosta njima nije, pa sto ne pomoci nasim drugarima. Ajde evo sad se pokazite na delu kao pravi motorasi i iskerni prijatelji. Gledam tu na satelitskoj razne putopise, ali nema mi draze kad neko od nas ode, pa jos ako sam jednim malim delom i ja pomogao to putovanje, onda mi bude puno srce.

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Davore ,Joška iz sva srca želim vam kao prvo bezbedan put tamo i nazad do kuće ,da se lepo provedete mislicu na vas .Sretan put drugari moji ,pozdrav Arnold.

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: BMW GS1200 ADV

Evo drugari i ja vas pozdravljam i moralno podrzavam.

Srecan put,sto je moguce lepse vreme i bez pehova da sve prodje.

Kao sto rece Bata imate srce ( da ne kazem m..da ;) )

Ako stignem, vidimo se u subotu da vas ispratimo

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Uh ja na ovo potpuno zaboravio (ne zamerite, ne dizem glavu od posla), sutra vam stize donacija od mene, upisao u tel. da me podseti :)

Ljudi nemojte da vas mrzi, uplatite makar 200 din, deset clanova po 200 din, vec je pristojna sumica, a ljudi su legende, meni su pomogli kad je trebalo bez ikakvog pitanja, jos ih nisam direktno upitao za pomoc, vec su se sami ponudili.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja