DUKI 215 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sedamnaestogodisnji Milan KLikovac iz Ulcinja poginuo je prilikom pada sa motora.Nesrecni mladic je,krecuci se motorom iz pravca Ade ka gradu,oko ponoci naleteo na gomilu nabacane i nicim obelezene zemlje na asfaltu i nakon stravicnog pada poginuo na licu mesta.Mladic se kobne veceri vracao sa posla.Klikovac je radio vikendom u jednom restoranu na Adi kao konobar. izvor-Press,4 jun 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 4, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Jadan dečko.. Ima li odgovornih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je ispitan u policiji sef gradilista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8925 Napisano Jun 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vec je neko to pomenuo danas na forumu. Saucesce porodici i prijateljima. Za sve ostale, opet, pripazite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbm ti zhivot,moje godishte :'( Neka mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja... a odgovarace verovatno...niko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jadan decko, strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan e sad sam se smorio skroz, tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, moja majka mu je predavala njemacki u skoli kaze da je bas bio extra momak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hot91 1 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Borcha Prijavi odgovor kao problematičan Saucheshce... Ne chudi me,taj put iako je uglavno prav nije nikako osvetljen... bar nije bio od proshlog letovanja... Strashne stvari se deshavaju ove godine... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici :'( Ljudi pazite na zemlju i sljunak na putu pogotovu ako ima kise ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...