K_A_W_A 947 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih nesto ovako. Moze i slicno, ali da mi radi posao. E da, dali suvozac moze normalono da sedi? Jel bi smetalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko sliku kako takvi neki koferi izgledaju na mom modelu? Cisto da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi smetalo ni najmanje, samo uzmi nesto kvalitetno, jer se takvi materijali brzo cepaju od upotrebe na duzim turama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko sliku kako takvi neki koferi izgledaju na mom modelu? Cisto da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan A imas i ovakve, mada meni deluju previse kockasto za takav motor. Nije to GS, pa da stavljas na njega kockaste kofere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 4, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 30e u Louisu. Linak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih nesto ovako. Moze i slicno, ali da mi radi posao. E da, dali suvozac moze normalono da sedi? Jel bi smetalo? he, he, he, pa dal' suvozač na trkalici može "normalno" da sedi i bez tih kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 30e u Louisu. Linak. Imam ja ove Louisove pa navrati da probamo kako stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze sudija, zovem te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 30e u Louisu. Linak. Lalajko, ti preporucio i ja ih odmah narucio. hehe, al se rimuje Hvala ti. A evo kako to izgleda na mojoj makini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A evo kako to izgleda sa vozacem i njegovom lepsom polovinom Hvala Brutus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe al sam ružan ;D ;D ;D Ali mi ovaj tvoj R jako dobro stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto mozgam, pa kako ce to moci da se namontira i kako ce to stajati ako promenim model. Prva slika je moj model 2006, a druga je sad ovaj novi model 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 5, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Te bocne torbe ce da ti skinu farbu sa plastika posle nekog vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uff bre al ruzno izgleda, te bisage stoje tom motoru, ko konju spojleri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Te bocne torbe ce da ti skinu farbu sa plastika posle nekog vremena... Presvukao sam zadnji deo sa debljom folijom providnom A i nema tu sta da dere, kada je kofer od materijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Uff bre al ruzno izgleda, te bisage stoje tom motoru, ko konju spojleri Vise mi neces biti drug i ocekujem javno izvinjenje i meni i Yamahi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kawa, pogledaj ovaj link, dosta toga ima u Guevari.... http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_accessori.asp?cat=62〈=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...