milance80 1 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko cuo za ovog majstora i ima li kakvih iskustava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislish na Frenkija izmedju Ruzveltove i Dim.Tucovica onda sve najbolje. Dodushe nisam kod njega nishta znachajnije popravljao, ali imam veoma pozitivno iskustvo. Pre mesec-dva, sam jurio da registrujem motor i falile su mi sijalice migavaca, neke specifichne, koje nigde po Bg nisam mogao da nadjem. Neko me je poslao kod frenkija koji je jedno sat vremena po radionici i magacinu trazio te sijalice, na kraju uspeo da ih nadje i da mi. Takodje popravio mi je josh neke sitnice, sve to za Dz, i dao par korisnih saveta. Sve jako ljubazno, ljudski i profesionalno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 10, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro sam poceo da odrzavam moped kod Frenkija....nemam nikakvih zamerki. Nema uvrtanja zavrtanja, ovo-ono...sve jasno ko dan.Ipak je Frenki stara garda..... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Jul 26, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ovako stoje stvari, kupih motor GSR600 ali bio je problem sa ler gasom, prodavac me posalje kod Frenkija da mi on usteluje motoro svom trosku... zato sam i pokrenuo ovu temu... Mesec dana je motor stajao kod njega, pokusavao ovo pokusavao ono, kacio ga na neke dijagnostike... motor nikako dobar... kada je hladan radi i tako i tako, kada se ugreje popenje obrtaje na 3-4000 i nikako da spadnu...posle mesec dana uzmem motor od njega i poteram ga kod joce na Karaburmi o svom trosku. Kod njega je bio 2 dana, ocistio dizne, promenio svecice, TPS mi je bio naopako okrenut (za 180 stepeni)+ akumulato sve skupa 200 eura. Sada motor radi kao doxa. eto to je moje iskustvo sa Frenkijem. Verovatno je i on to znao da uradi, ali on mi je stalno pricao, znas mozda je komp, mozda je TPS, mozda,mozda... MENI JE ON OSTAO MUTAN SAMO TAKO... Joci svaka cast, PROFI 100 %, za svaku preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...