Jump to content

Moto Zajednica

Zoran Frenki iz Bgd-a

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: KLE 500

Ako mislish na Frenkija izmedju Ruzveltove i Dim.Tucovica onda sve najbolje. Dodushe nisam kod njega nishta znachajnije popravljao,  ali imam veoma pozitivno iskustvo. Pre mesec-dva, sam jurio da registrujem motor i falile su mi sijalice migavaca, neke specifichne, koje nigde po Bg nisam mogao da nadjem. Neko me je poslao kod frenkija koji je jedno sat vremena po radionici i magacinu trazio te sijalice, na kraju uspeo da ih nadje i da mi. Takodje popravio mi je josh neke sitnice, sve to za Dz,  i dao par korisnih saveta. Sve jako ljubazno, ljudski i profesionalno..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Sensei servis, 347 postova
  • Motocikl: "viljuske"...al' na kardan!

Od skoro sam poceo da odrzavam moped kod Frenkija....nemam nikakvih zamerki. Nema uvrtanja zavrtanja, ovo-ono...sve jasno ko dan.Ipak je Frenki stara garda..... :) :)

• U prolazu, 37 postova

ovako stoje stvari, kupih motor GSR600 ali bio je problem sa ler gasom, prodavac me posalje kod Frenkija da mi on usteluje motoro svom trosku... zato sam i pokrenuo ovu temu...  Mesec dana je motor stajao kod njega, pokusavao ovo pokusavao ono, kacio ga na neke dijagnostike... motor nikako dobar... kada je hladan radi i tako i tako, kada se ugreje popenje obrtaje na 3-4000 i nikako da spadnu...posle mesec dana uzmem motor od njega i poteram ga kod joce na Karaburmi o svom trosku. Kod njega je bio 2 dana, ocistio dizne, promenio svecice, TPS mi je bio naopako okrenut (za 180 stepeni)+ akumulato sve skupa 200 eura.  Sada motor radi kao doxa. eto to je moje iskustvo sa Frenkijem. Verovatno je i on to znao da uradi, ali on mi je stalno pricao, znas mozda je komp, mozda je TPS, mozda,mozda... MENI JE ON OSTAO MUTAN SAMO TAKO... Joci svaka cast, PROFI 100 %, za svaku preporuku...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja