fibra 345 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se stavka - zica za rostilj. Planirao sam da napravim jednu sa rasklopivim nozicama prema dimenzija bocnog kofera. Mislio sam da to bude neka aluminijumska fioka koja bi se montirala sa leve, unutrasnje strane nosaca kofera. Taman da popuni prazninu jer mi se ne svidja ideja da su koferi neravnomerno udaljeni od centralne ose motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan sator, cebe, 2 vojne vrece, nesto malo stvari i malo alata.... ostalo se nadje u sumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Blajbinger, hvala za podeljeno iskustvo, Nasao sam u tvom spisku par korisnih stvari kojih se ja nisam setio. @fibra: imas sjajan rostilj za tu namenu u Louisu za mizernih 3e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan 3EUR? E, sad si me demotivisao. Ne isplati se ni da palim aparat za varenje kad toliko kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Blajbinger, hvala za podeljeno iskustvo, Nasao sam u tvom spisku par korisnih stvari kojih se ja nisam setio. @fibra: imas sjajan rostilj za tu namenu u Louisu za mizernih 3e. Kojih par stvari?...Neka telepatija mi govori da su to ljuta tucana i sveća ...Ako nisam u pravu,da platim po pivčinu,pa šta košta!...U Lazarevcu ;D Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan 3EUR? E, sad si me demotivisao. Ne isplati se ni da palim aparat za varenje kad toliko kosta. Kak'a bre švajs aparatura ???Vidi ga druže!!! ...Sedne na dno TopCase-a k'o dupe na nošu! ...1.95 jevreja u polo-motorrad.de Ima li neko ko radi s Polom,ko Sekula s Louis-om ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Pa, kako bre na vatri da se peku kobasice? Kolike su mu ovo noge? Nije ni cudo sto se toliko odusevljavaju nasim rostiljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To je taj rostilj, vidis da je jos jeftiniji od 3e Ja ga koristio par puta stosa radi i funkcionise. @blajbinger: u pravu si za 4 red tvoje poruke, plus Autan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa, kako bre na vatri da se peku kobasice? Kolike su mu ovo noge? Nije ni cudo sto se toliko odusevljavaju nasim rostiljem. Vrlo jednostavno mozes da spustis taj rostilj, samo ukopas malo nozice. Uostalom bolje da bude visi nego nizi, bar moze da se steluje. @ Lalajko, kako si dosao do njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima da ukopavam nozice, bolje je ukopati loziste. Mislim da sam na kraju ipak za pravljeni rostilj. Volim kad su mi stvari po meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, nisam video jednostavniji rostilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, kako bre na vatri da se peku kobasice? Kolike su mu ovo noge? Nije ni cudo sto se toliko odusevljavaju nasim rostiljem. Vrlo jednostavno mozes da spustis taj rostilj, samo ukopas malo nozice. Uostalom bolje da bude visi nego nizi, bar moze da se steluje. @ Lalajko, kako si dosao do njega? Kad mu ja naredjam kamenčuge za ložište,nikake noge njemu ne trebaju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan @ Lalajko, kako si dosao do njega? Neko mi doneo iz Louisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno odakle je, koliki je ...vec šta je na njemu!! Pa ide predlog...Smuđ špikovan belim lukom sa peršunom i maslinovim, devičanskim sa dva koluta limuna pečen pa na tanjiru preliven sa bešamel sosom...mljac, mljac, mljac...groook!! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno odakle je, koliki je ...vec šta je na njemu!! Heheh, good point! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda i šta sve ponese moj napakovani Kinez za višednevnu zajebanciju 1. Roštilj žičica 2. Plinski rešo 3. Metalna činija,tanjir i lonče ,pribor za jelo 4. So,biber,vegeta,tucana ljuta paprika ,šećer i kafa, flaša vode 5. Gotovo jelo za nedaj Bože 6. Baterijska lampa i sveća pod obavezno 7. Autan protiv komaraca 8. Sapun 9. Nekoliko plastičnih kesa 10. Šator- Najlon za prostiranje ispod šatora - Šatorsko krilo i konopac, 11. Vreća za spavanje,kineski dušek 12. Prekrivač za motor 13. Veliki nož 14. Ašov 15. Auto karta 16. Mp3 player,slušalice 17. Mobilni telefon,punjač za isti i foto aparat 18. Spisak telefonskih brojeva članova BJBikers foruma 19. Kišno odelo,malo odgovarajuće sezonske garderobe i pribor za higijenu 20. Prva pomoć ispod sedišta i nešto malo alata Ja sam taj sto se vidi na slici, pa gde god da idem, kampujem uvek u drustvu mog prijatelja Blaja! ;D ;D ;D Tako je najsigurnije da nista nece da fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Joj kume,jedva čekam da udariš kontru,pa da ja jedared ne lupam tintaru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako izgleda moj KLEmentina natovarena za kampovanje i odmor od 15 dana. (desno). Sator na alu koferu, u Top Case-u je oprema za kamp i alat, tacnije dve vrece (one male iz Louisa), cerada za ispod satora (ili pravljenje hlada), jastuci na naduvavanje (Louis, ali nisu se nesto pokazali), i dve podloske na naduvavanje (Ferino - cena 1500 din). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam se ja spakovao za poslednji djir, krug po Sumadiji u trajanju od 12 dana(juce se vratih). Sator nisam nosio, baza su mi bila razna rodbina kojekuda. U borbenom rancu su pola litre vode, kisno odelo, duks i auto-karte. U transportnoj vreci patike, manje bitan alat, licna higijena i odeca i ves. U koferu je alat, rezervne sajle,sijalice, ulja(litar dvotaktola i 200ml menjackog), sajla za vezivanje, prva pomoc, rezervna unutrasnja,krpa za ruke, toalet-papir, gurtne za prtljag, plasticne vezice, malo kanapa... Na transportnoj je vojna vreca za spavanje. Ispod sedista su rezervne svecice i kljuc za iste.Iza ranca je kisna cirada za motor i satorsko krilo. Poslagani su tako da cine naslon koji je nezamislivo udoban i stabilan. Peskirce na sedistu je protiv kondenzacije uvece i znojenja preko dana. Dve flase na zadnjim rol-barovima sam napunio uz put (izvorska mineralna) i ne spadaju u redovnu opremu Antenica koja se vidi je za zastavicu(koja se ne vidi) i tvrdim da obavlja posao, povecava moju uocljivost znacajno, po selima i manjim mestima. Napravio i nosace(podupirace) za bocne bisage pa ce biti mogucnosti za jos stvari i opreme. Sta cu kad volim sve sa sobom da nosim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 10, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ... Na transportnoj je vojna vreca za spavanje. ... hmm, vreca za spavanje spolja i na vrhu :-\ a ako uletis u kisu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tu je satorsko krilo, ali u sustini imas pravo. Nosim u koferu i nekoliko praznih kesa, da se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Septembar 10, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Lorde, super ti je bocni nosac flasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kampujem , inace nosim sve ostalo , alat , prva pomoc , garderoba , itd ... Steta, pored takvog motora ja bih spavao u dvoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kampujem , inace nosim sve ostalo , alat , prva pomoc , garderoba , itd ... Steta, pored takvog motora ja bih spavao u dvoristu Ti se primio na BMW Izvinjavam se za OFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...