Jump to content

Moto Zajednica

Borcha 31.05.2008

Recommended Posts

• U prolazu, 31 postova

Mladic koga su uglavnom zvali Saja...Bio je informatichar,imao prodavnicu i servis kompjutera.Sve u svemu mnogo poshten i uvek dobronameran...

Vracao se kuci nakon posla,ne toliko prometnom ulicom,mozda se malo zaleteo ali i nije mogao vishe od 100-tke...loshom procenom vozach automobila ga je isekao...sve se desilo toliko brzo...vozio je R1 koji je kupio 15-ak dana ranije...

Spokoj mu dusi...

I nerviram se...zashto je sudbina takva...i pored svega pricha se da su motociklisti u vecini sluchajeva krivi...

:'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 40 postova

Pokoj mu duši i saučešće porodici. Ali 100 na sat i verovatno bez opreme, jebiga nesreća je uvek splet mnogo okolnosti. R.I.P :'(

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Znao sam dečka. Zvao se Goran Saičević, 74-to godište (35 godina), bio je stvarno dobar dečko. Ranije je vozio neki manji motor od 125ccm. Držao je računarsku opremu 'No name' u Borči. Juče sam video plakat-umrlicu na njegovoj radnji kod pošte u Borči nisam mogao da verujem. Čuo sam da mu je valjda izleteo neki beli mercedes na ulicu. A ulica je ona što ide od groblja ka pošti , dakle kratka ulica od nekih 200m prava ko strela i dovoljno široka i pregledna, bez nepreglednih sporednih ulica, samo pregledna uključenja-isključenja sa parkinga zgrada, deluje mi totalno bezazleno, ali generalno u Borči se automobili voze manijački, svako veče se trkaju i iživljavaju, puno puta me noću probudi škripa guma.

• U prolazu, 71 postova

Od jednog coveka koji je bio na uvidjaju, desilo se ispred njegove zgrade:

Nije u pitanju bila R1 nego skuter, tacan je deo da je Mercedes kriv, isekao ga je kad je hteo da skrene u ulicicu, kaze nije ga ni video naravno...

Izgleda da nije nosio kacigu, nije je bilo nigde u okolini sudara.

Bio je ziv odmah nakon nesrece, pitali su ga kako je rekao je OK, a posle su samo javili da je umro.

Nek mu je laka zemlja, saucesce porodici i prijateljima

• U prolazu, 31 postova

Kruzi mnogo pricha o tome shta je vozio...mada zar je bitno...

ka shto je rekao "vexpopuli",bio je ziv posle nesrece,prichao je i gledao da li je ishta polomio...

pozalio se da ga boli glava i vrat i ubrzo preminuo...kako tuzno... :'(

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Juče sam čuo od druga da je vozio R1 pre nesreće. Došao isped radnje, parkirao R1 i seo na skuter, krenuo do kuće. Dakle nesreća se desila na skuteru.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja