Arakis 6070 Napisano Februar 2, 2020 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Sony PS4, 60 igrica, 2 dzojstika, 4TB. 450e ga cenim, za bajkere 420e Moguca zamena za npr: Kacigu, Rukavice, GoPro, mozda neki telefon. Ali prednost je kes zato sto hocu drugi motor da kupim Moze naravno licno i da se proba kako radi. Kontakt telefon: 064-34-43-086 @Vitez Koja Konzole i igrice : PS4 60-ak igrica Najbolja ponuda na KP 24.01.2020 - ID 89786001 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju PS4 500GB 4TB eksterni hard 2 Dzojstika ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Dok se odigraju sve ove navedene igre, izaćiće PS127 Srećna prodaja, mada možda se budemo čuli, prosledio sam drugaru link oglasa, on juri pa možda zajednički uzmemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bez želje za da ofujem temu i uslužni oglas ali na koju foru ima toliko igrica a samo 450€? Odgovor može i preko PP ako krši neku legalnost. Hvala unapred i izvin'te na smetnji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, lomitelj je napisao: Bez želje za da ofujem temu i uslužni oglas ali na koju foru ima toliko igrica a samo 450€? Odgovor može i preko PP ako krši neku legalnost. Hvala unapred i izvin'te na smetnji. Piše sve lepo u opisu oglasa na linku ali evo da podcrtam, na extr.hard disku,na kome se nalaze skinute igre (plava boja ispod teksta) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem gde su već koliko ih je. Pomislio sam da su skinute na neku "foru" ali to nije slučaj. I drago mi je zbog toga. Već imam PS4 ali je ovaj zaista dobra i jeftina varijanta. Za te pare bi trebalo da "plane"! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...