Cevu3373 0 Napisano Februar 1, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Aprilia RS 50 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam problem sa Aprilijom rs50 2008god. d50b agregat imam problem sa paljenjem znaci kad ocu da ga upalim ujutro npr upali nekad nekad ne i provrce mi anlaser pa moram na gurku a kad je zagrejan pali odma kad prodje bar 5min nece da upali zamenjen cilindar i klip semerinzi lageri na radilici. Posto anlaser provrce njega cu zameniti i sta jos trebam zameniti da bi palio na dugme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Februar 1, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дали је стандард или 80ка? На гурку пали на метро или треба гурање?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cevu3373 0 Napisano Februar 1, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Aprilia RS 50 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga palio ima mesec dana inace pali na 1 metar sad ce mi trebati jedno 3 duga guranja da bi upalio dok povuce gorivo, standard je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...