Nemanja 1 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan 150e ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sefe, sta bi za Termignoni? Ne bi bilo lose da mi javis sto pre jer vidim da ima nekih zanimljivih Akrapa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 7, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan Sefe, sta bi za Termignoni? Ne bi bilo lose da mi javis sto pre jer vidim da ima nekih zanimljivih Akrapa! druze iskren da budem meni se taj auspuf ne prodaje za tu cifru,bez obzira sto ja cekam drugi posto bi mu stavljao auspuh ispod repa (kao na ovoj slici) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sumnje ovaj je mnogo lepsi.Mogu ti reci da si i mene zagolicao .Gde si ga nabavio. Mada kad bolje pogledam cini mi se da je razlika samo u ovoj krivini.Mislim da bi i tvoj top imao drugaciji zvuk zbog te duze cevi. Za cenu izvini ali takva je trenutna.Mozes videti da prodaju Akrapovica za 100e a on je mnogo kvalitetniji od Termignonija, i to je pocetna cena. JAVI MI AKO TI NIJE TESKO OGAKLE NABAVLJAS OVAJ. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nema sumnje ovaj je mnogo lepsi.Mogu ti reci da si i mene zagolicao .Gde si ga nabavio. Mada kad bolje pogledam cini mi se da je razlika samo u ovoj krivini.Mislim da bi i tvoj top imao drugaciji zvuk zbog te duze cevi. Za cenu izvini ali takva je trenutna.Mozes videti da prodaju Akrapovica za 100e a on je mnogo kvalitetniji od Termignonija, i to je pocetna cena. JAVI MI AKO TI NIJE TESKO OGAKLE NABAVLJAS OVAJ. Pozdrav! Boga mi ako ga ture na Ducati sta ce ti faliti na toj tvojoj hondi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista ne fali nego ista cena Al-Termignoni i carbonac Akrapovic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan pazi da se razumemo ni termignoni nije za potcenjivanje mozda je taj akrap i lepsi al sta ja znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...