Dekii 0 Napisano Januar 29, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan problem sa hondom vfr750 rc24 88god,kad je upalim i krenem da je vozim na jednom auspuhu puca kao šlogirana a na drugom ne i to stalno u voznji i lagano kad vozim i brzo sama od sebe, a i da napomenem rezervoar mi je rdjav unutra pa dali zapušuje pa se tako ponaša,koji bi to problem mogo da bude ako neko zna neka mi odgovori?.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Januar 29, 2020 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Може да бу де проблем са горивом, струја, вентилSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Januar 29, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sam si sebi odgovorio, zardjan razervoar=zaprljani karburatori=nepravilan rad motora. Najpre odnesi nekom da ti sredi rdju u rezervoaru, a zatim komplet rasturanje slavine, karburatora i detaljno ciscenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17232 Napisano Januar 29, 2020 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pucanje bas i nije karakteristika zaprljanog karburatora, vise je struje, bilo svecice ili nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...