raps 1420 Napisano Januar 25, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Huawei Mate 10 Pro, star dve godine, u vrlo dobrom stanju. Od prvog dana u silikonskoj futroli i sa zastitnim staklom (prodaje se bez zastitnog stakla). Nije padao, nije greban. Kupljen u VIP-u, trebalo bi da je sim free. Zamene mi ne igraju, vec je uzet drugi telefon. Gledao sam cene po netu, idu od 200-250€ za polovne odnosno 350-400€ za nove. Mislim da je 24000rsd korektna cena za ovakav telefon i u ovakvom stanju. Ako vas jos nesto interesuje, pustite pp ili sms na broj 064/1367814. Preferiram licno preuzimanje, zbog uvida u stanje telefona. U slucaju slanja saljem samo post ekspresom, piostarinu placa kupac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1420 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ajd da probam sa malo stog i oprobanog marketinga: od 1. vlasnika (zena), malo presao, nov, nov, nov... 22000rsd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1420 Napisano Februar 5, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan prodato, moze brisanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...