aca-pn 6424 Napisano Jun 1, 2008 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Skoro uzeh od markaTL karbonski Mivv izduvni lonac cisto da vidim kako ce da se cuje na africi. Kad sam cuo zvuk, odmah sam rekao kupljeno iako nisam planirao Sad kad dolazim kod nekog ko ne zna da sam promenio lonac, kaze "mislio sam da je neki ducati" Ja sam jako zadovoljan loncem, em joj uci, em i zvuci ;D A evo i video zapisa, mada ne cuje se bas kako treba, uzivo je mnogo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jun 1, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Bice to afrika ko iz bajke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 1, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Africa se cuje fenomenalno! I ja planiram neki Leo Vince,videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 1, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A ja prijatelju ništa ne čujem na tom snimku. Izgleda da ti je mikrofon na kameri isključen kad se ne čuje toliko turiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Jun 1, 2008 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti da su tebi iskljuceni zvucnici, ja vidim video i cujem zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Jun 2, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo odlicno se cuje a jos bolje vidi .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 2, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pardoniram, hardverski problem. Sad je sve OK i odlicno zvuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel imas i prigusivac? Mislim da te komsiluk ne upuca ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan u jbt,bas se cuje kao ducati..extra zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan E sad stvarno necu vise da se vozim s tobom! Samo si trebao da iskljucis ovaj krunjac u pozadini ;D ,salim se jbt, bas se cuje extra. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Aj jos malo zavrni taj gas da se cuje raskos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...