Cvele Nis 4 Napisano Januar 25, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kymco Grand Dink 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hladni dani... rekoh pravo vreme za forum Ja sam Milos iz Nisa! Skuteras sa stazom od 15god. Moji skuteri su bili: Kymco Dink 50 Yamaha Tzr 50 Kymco Grand Dink 125 Trenutno vozim i prezadovoljan sam ali oktobra sam polozio celo''A'' pa znate kako ide... Trazi se nesto jace... Tako da Kymco uskoro na prodaju a Burgman se trazi Jos jednom hvala na prijemu! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Januar 25, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan DobrodosaoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17597 Napisano Januar 25, 2020 Integrisan, 5190 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Januar 25, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Vozio dinka 125 od drugara,uvek mi se svidjalo kako ide i kako je udoban,samo male gume majku mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 25, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1295 Napisano Januar 25, 2020 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 25, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Miloše. Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2655 Napisano Januar 25, 2020 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, komšija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao meraklija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crna 3 Napisano Februar 7, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Niš Motocikl: Salcano 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ja sam ganjc ovde,pa da ne opterecujem druge teme,direktno pitanje obzirom da sam stigla pre par dana u Niš.Alarmi,majstori? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...