Vladamir 9 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Posto za par sati idem za Bgd sutra cu imati slobodno popodne za opustanje po gradu ali i da iskoristim priliku da kupim neke sitnice. Elem potrebne su mi informacije gde mogu sutra popodne da kupim sijalicu iz naslova (nekoliko komada)? Ne ustezite se jer je vreme ogranicavajuci faktor Evo i linka kakva je sijalica u pitanju: http://shop.wemoto.com/pictures.dyn?k=HL-770389/10 A evo i slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne znam gde ima sijalica ali znam gde možeš da popiješ pivo! pusti poruku da se organizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to sijalica za cajgere tesko da ces naci te snage....ja sam obisao ceo BG. i nista morao sam da stavim slabije kojih ima svugde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ma nije ovo za cajgere, tamo ide ubodna, i to ima u svakoj prodavnici auto delova, cena je 40 dinara. moj drug vlada se nije javio taj dan, a mislio sam da dođe na tortu,m bio mi je rođendan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan To lici na onu za zmigavce, mislim da ima u Luisu, ja nigde nisam mogao da je nadjem kod nas... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko sazna mesto gde ima ove sijalice u Beogradu neka javi,ja cu otici da kupim i poslati kasnije Vladimiru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su to ove za migavce i ja sam imao problem sa njima.Nigde u gradu ih nema i nisu čuli za nijh. Meni je jedan majstor našao i dao neke polovne tako da sam tako to rešio, ali posle mi je opet zafalila jedna pa sam morao da se snađem. Našao sam jako slične sijalice samo su 21w a ne 23w, a dimenzije su im iste. I morao sam jednu od ove dve vođice da sastuzem pošto su pod malko drugačijim uglo nego na 23w.To sam našao kod jednog električara na uglu Žičke i Pop stojanove, cena je 350din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Da to su za zmigavce samo su male, tj velicina kao za poziciona svetla, kao one od 4w tako izgledaju. Dolaze u obzir te od 21w ali cena 350 din za takvu sijalicu??? Nemogu da verujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam mlogoje , al nisam imao drugu opciju. Inače sad sam se setio, kad sam kupovao tu sijalicu čovek je rekao da će verovatno naručiti za sledeću turu da mu stignu ove od 23w poshoto ih motoristi dosta traže! Tako da sada možda imaju i te sijalice...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Te za "cajgere sto imas u svakoj prodavnici auto delova" nisu ni za k.... posto su mnogo slabije i jedva osvetljavaju cajgere....voleo bih da znam gde ima odgovarajucih prave snage...to nisam nigde nasao????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, snagu nisam ni gledao, ali na jamahi je sijala kao i ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...